De Baat (2e)

Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz kiezen Cas van Saane als blijste baby


Geplaatst op: 28 september 2011

Gisteren presenteerde Wendy van Dijk de finale van de Zoektocht naar de Blijste Baby van Nederland 2011.

De afgelopen zomer is Pampers - ter ere van alle droge en dus blije baby's in Nederland - voor de tweede maal op zoek gegaan naar de Blijste Baby van Nederland. Dit resulteerde in maar liefst 25.566 aanmeldingen - ruim 5.000 meer blije baby's dan vorig jaar. Van al deze baby's kregen 25 finalisten vandaag de kans om zich van hun leukste kant te laten zien aan de jury bestaande uit Wendy van Dijk, Winston Gerschtanowitz, Raquel Smolders (Pampers) en Annie Veerbeek (WIJ Jonge Ouders).

Na lang beraad kwamen zij tot de conclusie dat de Blijste Baby van Nederland 2011 Cas van Saane is. Presentatrice en jurylid Wendy van Dijk: "Het was weer ontzettend lastig om uit al die blije baby's een winnaar te kiezen. Na uitvoerige discussies waren we het er toch allemaal over eens dat Cas echt de Blijste Baby van Nederland is." Tessa van Saane (vroeger Mijdrecht) (moeder Cas) is uitzinnig van vreugde: "Mijn baby is de Blijste Baby van Nederland! Ik was hier natuurlijk al van overtuigd, maar nu is het officieel!"

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz kiezen Cas van Saane als blijste baby

Gisteren presenteerde Wendy van Dijk de finale van de Zoektocht naar de Blijste Baby van Nederland 2011. De afgelopen zomer is Pampers - ter ere van alle droge en dus blije baby's in Nederland - voor de tweede maal op zoek gegaan naar de Blijste Baby van Nederland. Dit resulteerde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: