OVAB lanceert nieuwe website Abcoude.nl

OVAB lanceert nieuwe website Abcoude.nl


Geplaatst op: 15 augustus 2019

De ondernemersvereniging OVAB heeft alles rondom de dorpen Abcoude en Baambrugge in een informatieve website in kaart gebracht onder het motto ‘Het mooiste dorp in Utrecht’.
 
Om de zichtbaarheid van de ruim 1350 ondernemers in Abcoude en Baambrugge te vergroten heeft de OVAB in samenwerking met de Gemeente De Ronde Venen een totaal nieuwe website ontwikkeld. Op deze website, die dagelijks uitgebreid wordt, kunnen bedrijven, inwoners en verenigingen hun actuele informatie plaatsen.
 
De website en het logo zijn vorm gegeven door marketing communicatie bureau Tomeloos uit Abcoude en gebouwd op het dataplatform van Insiders, een specialist op het gebied van online citymarketing.  Op Abcoude.nl is gebruik gemaakt van koppelingen en content van Routes in Utrecht.nl, het Groene Hart, het Piet Mondriaan Theater en het Cultuurhuis Abcoude. Ook kunnen er via de website direct theatertickets of hotelkamers geboekt worden en is er een evenementenkalender, staan alle monumenten vermeld en komt er een koppeling met 0297-nieuws.

In de eerste maand heeft de website al meer dan 1.600 unieke bezoekers opgeleverd. Inwoners en bedrijven wordt gevraagd hun eigen content op de website plaatsen. Voor meer informatie, surf naar www.abcoude.nl

Laatst bewerkt op: 15 augustus 2019 08:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

OVAB lanceert nieuwe website Abcoude.nl

De ondernemersvereniging OVAB heeft alles rondom de dorpen Abcoude en Baambrugge in een informatieve website in kaart gebracht onder het motto ‘Het mooiste dorp in Utrecht’.  Om de zichtbaarheid van de ruim 1350 ondernemers in Abcoude en Baambrugge te vergroten heeft de OVAB in samenwerking met de Gemeente De Ronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: