Vinkefest 2023

Omgekomen motoragent wordt donderdag met korpseer begraven


Geplaatst op: 27 september 2011

Regio - De 34-jarige motoragent van het korps Utrecht, die woensdagavond 21 september tijdens zijn dienst om het leven kwam, krijgt een uitvaart met korpseer.

De uitvaart vindt plaats op donderdag 29 september bij de begraafplaats Rusthof in Leusden. Hierbij zijn, naast familie en genodigden, politiemensen in ceremonieel tenue aanwezig. Naaste collega's vormen onder andere bij de aula, bij aankomst van de rouwstoet, een erehaag. De rouwstoet rijdt door een deel van Amersfoort onder begeleiding van een politieescorte.

De motoragent van het wijkteam Woerden was woensdag 21 september omstreeks 19.10 uur op weg naar Oudewater om ambulancepersoneel te ondersteunen bij een onwelwording in een woning. In een bocht op de Johan J. Vierbergenweg in Oudewater kwam hij ten val en botste op een boom. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Omgekomen motoragent wordt donderdag met korpseer begraven

Regio - De 34-jarige motoragent van het korps Utrecht, die woensdagavond 21 september tijdens zijn dienst om het leven kwam, krijgt een uitvaart met korpseer. De uitvaart vindt plaats op donderdag 29 september bij de begraafplaats Rusthof in Leusden. Hierbij zijn, naast familie en genodigden, politiemensen in ceremonieel tenue aanwezig. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: