Politiebureaus toch open donderdag


Geplaatst op: 27 september 2011

Regio - In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn de politiebureaus in district Rijn & Venen ook op donderdag open voor publiek.

In verband met het overlijden en de uitvaart van de 34-jarige motoragent zijn de politiebureaus in Maarssen, Woerden, Breukelen en Mijdrecht tot en met donderdag open van 09.00 tot 17.00 uur. De spreekuurlocaties van de politie in Abcoude, Loenen, Harmelen, Oudewater en Montfoort komen donderdag 29 september te vervallen. Vanaf vrijdag gelden de normale openingstijden. Deze zijn te vinden op www.politie.nl/utrecht.

De politie in Rijn&Venen is uiteraard wél 24 uur per dag telefonisch bereikbaar (via 112 en 0900-8844), beschikbaar voor incidenten en calamiteiten en zichtbaar op straat aanwezig.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politiebureaus toch open donderdag

Regio - In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn de politiebureaus in district Rijn & Venen ook op donderdag open voor publiek.In verband met het overlijden en de uitvaart van de 34-jarige motoragent zijn de politiebureaus in Maarssen, Woerden, Breukelen en Mijdrecht tot en met donderdag open van 09.00 tot 17.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: