Walraven wint Prijs Beste Leerbedrijf Internationaal 2011


Geplaatst op: 27 september 2011

De Walraven Group, fabrikant van bevestigings-, brandbeschermings- en sanitairsystemen, is op 22 september uitgeroepen tot winnaar 'Beste Leerbedrijf Internationaal 2011'. Manager Jan Hendrik van Walraven ontving de prijs, bestaande uit een beeldje en een certificaat, uit handen van plaatsvervangend directeur-generaal Marten van de Berg van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I).

De jury, bestaande uit Ben Rijgersberg (Colo), Hans Huibers (MBO Raad), Erica van Engel (Kamer van Koophandel) en Henri Geursen (Dutch Trade Board), heeft unaniem gekozen voor Walraven, omdat het duidelijk nut en noodzaak ziet van internationale stages, zowel nationale als internationale stagiaires begeleidt, en omdat Walraven internationale opleidingsactiviteiten uitbreidt, waaronder uitbreiding van stageplaatsen bij buitenlandse vestigingen.

De andere genomineerde organisaties waren Schoneveld Breeding en Zorggroep Elde. De jury benadrukte in haar rapport dat alle drie genomineerde bedrijven zich goed inzetten om de internationale vaardigheden bij MBO'ers te vergroten. Jan Hendrik Walraven was verheugd met de prijs: "De prijs is een erkenning voor wat we doen en daar zijn we bijzonder trots op."

De Prijs Beste Leerbedrijf Internationaal is een initiatief van het ministerie van EL&I en wordt uitgevoerd door NL EVD Internationaal. In samenwerking met de Kamer van Koophandel, Colo en de MBO Raad beloont het ministerie organisaties die bijdragen aan de internationale oriëntatie van MBO’ers via stages. Door de toenemende globalisering hebben bedrijven steeds vaker behoefte aan medewerkers met talenkennis en interculturele competenties. Ideaal dus als medewerkers deze kennis en competenties al tijdens hun studie opdoen.

J. van Walraven Holding B.V.
Industrieweg 5
3641RK Mijdrecht
T. 0297 23 30 00

www.walraven.com/nl/nl/werken/afstuderen-stages-leerling/


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Walraven

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Walraven wint Prijs Beste Leerbedrijf Internationaal 2011

De Walraven Group, fabrikant van bevestigings-, brandbeschermings- en sanitairsystemen, is op 22 september uitgeroepen tot winnaar 'Beste Leerbedrijf Internationaal 2011'. Manager Jan Hendrik van Walraven ontving de prijs, bestaande uit een beeldje en een certificaat, uit handen van plaatsvervangend directeur-generaal Marten van de Berg van het ministerie van Economische Zaken, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: