’Zomerse 50’ op Radio Aalsmeer

’Zomerse 50’ op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 20 augustus 2019

De recordzomer van 2019, waarin diverse hitterecords werden verbroken, kent opmerkelijk genoeg geen grote zomerhit. Dat blijkt uit de Zomerse 50 van 2019. De lijst is samengesteld aan de hand van ruim 106.000 uitgebrachte stemmen via zomerse50.nl. Een ware zomerknaller is dit jaar achterwege gebleven. Op nummer 1 staat een ‘oudje’ uit 1990: Bryan Adams met Summer of ’69, nummer 2 is de Lambada van Kaoma (1989) en op 3 staat Kid Rock met All Summer Long (2008). Hoogste nieuwkomer is Con Calma van Daddy Yankee en Snow op plaats 13. Shawn Mendes en Camila Cabello komen met Señorita binnen op plek 19. De zomerlijst verschijnt dit jaar voor de negentiende keer. “De Zomerse 50 is heel afwisselend, van oud tot heel nieuw”, vertelt initiatiefnemer Martijn de Lange van 1Twente. De lijst is deze week te horen en te zien bij 150 radiozenders in Nederland en België. Op vrijdag 23 augustus tussen 19.00 en 23.00u zal de Zomerse 50 op Radio Aalsmeer te horen zijn, gepresenteerd door onze presentatoren Frank Bunnik en Walter de Vries.
 
‘Blikopener Radio’ met Archana Haarnack
Sociale media zijn hipper dan ooit. Niet alleen individuen laten zien wie ze zijn en wat ze bezighoudt, ook voor bedrijven is het steeds belangrijker zich online te presenteren. In de eerste uitzending van het nieuwe radioseizoen voeren we een gesprek met Pinterest-expert Archana Haarnack. Zij helpt bedrijven en merken bij het opzetten of verbeteren van hun marketing via Pinterest. Interessant, want een goed account kan zorgen voor meer klanten en dus betere bedrijfsresultaten. Stem dus af maandag 26 augustus om 18.00 uur.
 
‘Door de Mangel’ op herhaling met Jetze Plat
Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zeven herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 26 augustus zal de uitzending van 15 april jl. met handbiker en triatleet Jetze Plat te beluisteren zijn. Hij was een speciale tussengast. In maart verbeterde Plat het werelduurrecord handbiken en bereidt hij zich voor op de Paralympische spelen in Tokio van volgend jaar. Gelukkig vond Jetze tijd in zijn drukke trainingsschema om naar de studio te komen. Natuurlijk worden vragen gesteld over zijn sportieve prestaties en hopen we Jetze wat beter te leren kennen. ‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl. Op 2 september begint het 7e seizoen met weer een live gast.

Laatst bewerkt op: 20 augustus 2019 12:51

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

’Zomerse 50’ op Radio Aalsmeer

De recordzomer van 2019, waarin diverse hitterecords werden verbroken, kent opmerkelijk genoeg geen grote zomerhit. Dat blijkt uit de Zomerse 50 van 2019. De lijst is samengesteld aan de hand van ruim 106.000 uitgebrachte stemmen via zomerse50.nl. Een ware zomerknaller is dit jaar achterwege gebleven. Op nummer 1 staat een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: