001 -Family

Vliegende start team 1 van Badmintonvereniging Kwinkslag uit Vinkeveen


Geplaatst op: 27 september 2011

Badmintonvereniging Kwinkslag speelt dit seizoen met twee competitieteams in de regiocompetitie Centrum mee. Team 1 speelt 3e klasse en team 2 speelt in de 4e klasse. De thuiswedstrijden worden op donderdagavonden in de Boei te Vinkeveen gespeeld.

Vol goede moed en toch wel wat zenuwen onder de oppervlakte is team 1 van badmintonvereniging Kwinkslag afgelopen donderdagavond begonnen aan de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen DVS uit Utrecht. Na een spannende eerste ronde van dubbels ging de strijd gelijk op, waarna de zware taak van single wedstrijden begon. Bij een tussenstand van 1 tegen 1 kan het nog alle kanten op. Bij de allereerste singles van het seizoen kampen alle vier de spelers met niet alleen de spannende vraag of ze echt klaar zijn voor de wedstrijd maar ook de eerste zware beproeving na een zomer van heerlijk nietsdoen. Kwinkslag 1 heeft bewezen voor beide klaar te zijn: een overtuigende voorsprong van 5-1! Na zo'n mentale uitdaging zijn de mixwedstrijden slechts een formaliteit met minder druk en een stuk leuker om te spelen. Beide mixteams Bjorn Hottinga met Mirjam Verbrugge en Jasper van Peursem met Monique Hoeboer hebben onder luide toejuiching van de aanwezige recreante spelers bij de eerste thuiswedstrijd met overtuiging gewonnen met 7 tegen 1. Hopelijk gaat de rest van het seizoen even voorspoedig.

Donderdag 29 sept. a.s speelt team 2 thuis tegen Ricochet en vrijdag 30 sept. speelt team 1 tegen Culenborg uit.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vliegende start team 1 van Badmintonvereniging Kwinkslag uit Vinkeveen

Badmintonvereniging Kwinkslag speelt dit seizoen met twee competitieteams in de regiocompetitie Centrum mee. Team 1 speelt 3e klasse en team 2 speelt in de 4e klasse. De thuiswedstrijden worden op donderdagavonden in de Boei te Vinkeveen gespeeld. Vol goede moed en toch wel wat zenuwen onder de oppervlakte is team … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: