001- Uithoorn
Albert Heijn Mijdrecht De Passage ondergaat complete metamorfose

Albert Heijn Mijdrecht De Passage ondergaat complete metamorfose


Geplaatst op: 23 augustus 2019

Albert Heijn in het Mijdrechtse winkelcentrum De Passage sluit zaterdag 31 augustus om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt ligt nog meer de nadruk op vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller dankzij een uitbreiding van het aantal zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 11 september om 11:00 uur. 

“We vieren een gezellig feestje”, vertelt supermarktmanager Rakesh Soerdjbali. “De hamster, de levensgrote mascotte van Albert Heijn, is bij de heropening aanwezig. Ook zijn er proeverijen en leuke acties. Namens al onze medewerkers nodig ik iedereen van harte uit om langs te komen.” 

Nieuwste winkelconcept

De metamorfose van Albert Heijn in Mijdrecht maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. “We krijgen een hypermoderne supermarkt. Alles wordt lekker ruim en overzichtelijker. Ook breiden we het versaanbod behoorlijk uit. Ik denk dat onze klanten blij verrast zullen zijn,” aldus Rakesh Soerdjbali.


Laatst bewerkt op: 23 augustus 2019 10:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Albert Heijn Mijdrecht De Passage ondergaat complete metamorfose

Albert Heijn in het Mijdrechtse winkelcentrum De Passage sluit zaterdag 31 augustus om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt ligt nog meer de nadruk op vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: