VLC

Open dag Gezondheidscentrum Waterlinie Uithoorn


Geplaatst op: 27 september 2011

Dinsdag 27 september wordt Gezondheidscentrum Waterlinie officieel geopend door burgemeester Oudshoorn van Uithoorn tijdens een besloten evenement voor genodigden. Het Gezondheidscentrum is al sinds juni dit jaar operationeel en in september zullen de laatste ruimtes in gebruik worden genomen.

Zaterdag 1 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur gaan alle deuren in het Gezondheidscentrum open voor het publiek. Iedereen die even een kijkje wil nemen is van harte welkom!

Alle dienstverleners zijn die dag aanwezig en hebben informatie en een aardigheidje voor de bezoekers klaarliggen. De huisartsenpraktijken zijn open en te bezichtigen, de poliklinieken van Ziekenhuis Amstelland zijn bemand door assistentes en specialisten. En de vrijwilligers van Ziekenhuis Amstelland schenken een kopje koffie of thee.

De radiologie-afdeling van Ziekenhuis Amstelland en het laboratorium van MDC Amstelland kunt u bezoeken en vanzelfsprekend zijn alle dienstverleners op de begane grond gaarne bereid iedereen te ontvangen. Voor de kinderen wordt bij de fysiotherapeute van alles georganiseerd en natuurlijk is ook gedacht aan een glaasje limonade.

Op het terrein kan geparkeerd worden en vrij in en uitgereden.

Provincialeweg 30 Uithoorn
www.waterlinie.nu

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open dag Gezondheidscentrum Waterlinie Uithoorn

Dinsdag 27 september wordt Gezondheidscentrum Waterlinie officieel geopend door burgemeester Oudshoorn van Uithoorn tijdens een besloten evenement voor genodigden. Het Gezondheidscentrum is al sinds juni dit jaar operationeel en in september zullen de laatste ruimtes in gebruik worden genomen. Zaterdag 1 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur gaan alle deuren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: