De Baat (2e)

Sportdag in Woerden voor mensen met een beperking


Geplaatst op: 27 september 2011

Kinderen en volwassenen met een beperking kunnen op zaterdag 8 oktober van 9.45 tot 12.15 uur meedoen aan Sportdag in Woerden. Deze wordt georganiseerd door Voetbalvereniging VEP, Sportclub Bredius en Gymnastiekvereniging Mobilee in samenwerking met Sportservice Midden Nederland. Deelnemers kunnen zich in Sportcentrum Snellerpoort laten informeren over de sport- en beweegmogelijkheden in Woerden. Daarnaast kunnen ze sporten uitproberen en aan demonstraties meedoen. Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk.

Zelf sporten
Deelnemers kunnen zelf gymnastiek, voetbal, (rolstoel-)dansen, boogschieten en rolstoelhockey proberen. Bij de kraam van Sportservice kunnen bezoekers gratis sportadvies op maat krijgen. "De ervaring leert dat er altijd een sport- of beweegactiviteit is die bij iemand past", aldus Judith Meeuwissen, consulent aangepast sporten van Sportservice Midden Nederland.

De sportdag is gratis en vrijblijvend en voor een consumptie wordt gezorgd. De organisatie vindt het echter wel fijn als u zich aanmeldt bij Judith Meeuwissen via telefoon: 06-12949436 of e-mail: judith.meeuwissen@sportservicemiddennederland.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportdag in Woerden voor mensen met een beperking

Kinderen en volwassenen met een beperking kunnen op zaterdag 8 oktober van 9.45 tot 12.15 uur meedoen aan Sportdag in Woerden. Deze wordt georganiseerd door Voetbalvereniging VEP, Sportclub Bredius en Gymnastiekvereniging Mobilee in samenwerking met Sportservice Midden Nederland. Deelnemers kunnen zich in Sportcentrum Snellerpoort laten informeren over de sport- en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: