001 - Escaperoom aglemeen

Kick-off Brandpreventieweken met Open Dag kazerne Uithoorn


Geplaatst op: 26 september 2011

‘Wat doe JIJ bij brand?' is het thema van de Nationale Brandpreventieweken de hele maand oktober. Kazerne Uithoorn geeft het startsein met de Open Dag op 1 oktober. De kazerne opent haar deuren voor het publiek. Van 11.00 uur tot 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van de brandweer op Zijdelweg 1 in Uithoorn.

Activiteiten
Voor jong en oud is er wel iets te beleven. Op het hele terrein van kazerne Uithoorn worden spectaculaire demonstraties en activiteiten georganiseerd. Bezoekers kunnen ook zelf de handen uit de mouwen steken. Een kleine greep uit de geplande activiteiten:

  • Meerijden met brandweervoertuigen, voor jong en oud;
  • Demonstratie vlam in de pan;
  • Demonstratie technische hulpverlening;
  • Op de foto met een echte brand op de achtergrond.

Brandpreventieweken 2011
Dit jaar ligt de focus op twee minder zelfredzame doelgroepen: senioren en (ouders van) kinderen. Ook Brandweer Amsterdam-Amstelland organiseert voorlichtingsactiviteiten om de aandacht te vragen voor brandveiligheid en -preventie, zoals op huisbezoek bij senioren, uitdelen van rookmelders, voorlichting in de klas en nog veel meer.

Kraampjes
Op de Open Dag in Uithoorn staat een brandweerkraam. Hier kunnen klanten van C1000 Visser tegen inlevering van een kassabon een gratis rookmelder ophalen. Dit geldt alleen voor klanten die in de week van 26 september tot 1 oktober minimaal €15 aan boodschappen hebben gedaan in C1000 Visser. Naast de brandweerkraam staat er een kraam van de brandweerwinkel, de EHBO-vereniging en een kraam waar kinderen geschminkt kunnen worden met levensechte wonden

Kijk voor meer informatie over de Brandpreventieweken van Brandweer Amsterdam-Amstelland op: www.brandisgeengrap.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Amsterdam

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kick-off Brandpreventieweken met Open Dag kazerne Uithoorn

‘Wat doe JIJ bij brand?' is het thema van de Nationale Brandpreventieweken de hele maand oktober. Kazerne Uithoorn geeft het startsein met de Open Dag op 1 oktober. De kazerne opent haar deuren voor het publiek. Van 11.00 uur tot 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: