In Shape bij GVM'79


Geplaatst op: 26 september 2011

GVM'79 is in de ronde venen zeer bekend om haar turnactiviteiten en successen met arcogym.

Wat minder bekend is dat ook volwassen kunnen sporten bij GVM. Zowel op maandagavond als donderdagavond in de Willisstee. Deze groepen hebben de turntoestellen echter aan de kant gezet en ingeruild voor de step, gewichtjes, dynabanden en matjes voor de grondoefeningen. Op beide avonden wordt menig zweetdruppeltje weggepinkt, want het is een uurtje aanpakken geblazen.

Op de maandagavond wordt stepaerobic gecombineerd met oefeningen voor buik, benen, billen en armen. En op de donderdagavond ligt het accent van de training helemaal op kracht en shape. Dit allemaal op stimulerende muziek en met enthousiaste docenten, zodat de tijd vliegt en je voldaan weer naar huis gaat. Deze twee lessen zijn een ideale combinatie voor mensen die twee maal per week willen trainen. Geen wachttijden, geen reserveringen, gezellig met een vaste groep sporters.
Kom vrijblijvend een keertje meedoen en kom in shape! Bezoek de site, www. GVM79.nl , voor de bijzonderheden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

In Shape bij GVM'79

GVM'79 is in de ronde venen zeer bekend om haar turnactiviteiten en successen met arcogym. Wat minder bekend is dat ook volwassen kunnen sporten bij GVM. Zowel op maandagavond als donderdagavond in de Willisstee. Deze groepen hebben de turntoestellen echter aan de kant gezet en ingeruild voor de step, gewichtjes, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: