001- Uithoorn

Immitsj Live met View Apart en Surfing Allowed


Geplaatst op: 26 september 2011

Zaterdag 1 oktober is het zover, het begin van een seizoen feesten in Immitsj. Dit seizoen staat geheel in het teken van het thema Immitsj Live. Iedere maand zullen 1 of 2 bands het Immitsj Live podium betreden. De bands zullen deels al bekend van het buitenpodium van AJOC Festival 2011 en deels 'nieuw'.Het genre zal voornamelijk uit pop en rock muziek bestaan.

Op 1 oktober is de officiële opening van het nieuwe seizoen.
Deze allereerste versie van Immitsj Live zullen de bands View Apart en Surfing Allowed Immitsj op zijn kop zetten. De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door DJ Kingsize.

View apart is een coverband die al bekend is van het afgelopen AJOC Festival. De zangeres heeft het Festival ervoor het Rabo-talentenpodium heeft gewonnen en in 2008 zat ze bij de beste 20 van Popstars. De band speelt nummers van onder andere: Anouk, Coldplay, Van Velzen en Guus Meeuwis. Kijk voor meer info op www.view-apart.nl

Surfing Allowed heeft ook op het buitenpodium van AJOC Festival 2011 gespeeld. Zij zijn een jonge , frisse band die pas sinds 10-10-10 (toeval zeggen ze zelf) bij elkaar is. Het genre dat de 4 bandleden spelen is vooral rock, waaronder een aantal eigen nummers!

Immitsj Live begint om 21.30 uur en vind je op Windmolen 75 in Mijdrecht. Onder de 16 heb je geen entree. Id verplicht.

Kijk in de agenda op www.immitsj-live.nl welke andere data je alvast kunt noteren in je agenda.
Tot 1 oktober.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: AJOC

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Immitsj Live met View Apart en Surfing Allowed

Zaterdag 1 oktober is het zover, het begin van een seizoen feesten in Immitsj. Dit seizoen staat geheel in het teken van het thema Immitsj Live. Iedere maand zullen 1 of 2 bands het Immitsj Live podium betreden. De bands zullen deels al bekend van het buitenpodium van AJOC Festival … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: