Unitas H1 behaald zwaar bevochten winst

Geplaatst op: 26 september 2011

Afgelopen woensdag werd in Sporthal De Vossen in Hillegom de eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De tegenstander van de Mijdrechtse volleyballers zijn dan Van Nispen H1.

Voor deze wedstrijd moesten de Unitassers Ricardo Angulo Vélez missen vanwege een griep.
De wedstrijd begon Unitas met Johan Samson, Rick Samson, Hans Out, Jaap Wille, John van Scheppingen en Robert van der Meer in de basis. Ruud Stark begon op de bank .In het begin was het weer zoeken naar het juiste ritme en timing. De set verliep gelijk opgaand waarbij Unitas de langste adem had 25-27 .

In de tweede set een wisseling op het midden ,Ruud kwam er in voor Hans.

Van Nispen heeft in midden van deze tweede set een goede opslag serie 6 punten op rij .
Unitas kon dit verschil in de loop van de set niet meer recht trekken en verloor deze set met 25-22.
Derde set begon met de wisseling van John die last kreeg van zijn rug. Omdat Ricardo ziek thuis zat ,werd Johan op de buitenkant gezet en Hans ging weer op het midden spelen. Unitas heeft in deze set het betere van het spel en geeft de in het begin verkregen voorsprong niet meer uithanden. Deze set werd dan ook met 19-25 gewonnen.
De vierde set gaan de Mijdrechtse volleyballers met dezelfde opstelling verder.
Na een slechte start 6-1 achterstand komt Unitas beter in hun spel waarna een spannend eind van de set volgt. In deze slot fase waren er kansen over en weer op set winnend af te sluiten.

Met een laatste kracht inspanning werd deze set met 28-30 door Unitas binnen gehaald.
Een zwaar bevochten 3-1 overwinning dus.

De volgende wedstrijd staat gepland op woensdag 28 september. Een thuis wedstrijd in sporthal de Phoenix aan de hoofdweg die om 19:15 uur begint. De tegenstander is dan Spaarnestad H11.

Heeft u interesse in volleybal kom dan maandagavond eens kijken in sporthal De Phoenix aan de hoofdweg.

Afgelopen woensdag werd in Sporthal De Vossen in Hillegom de eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De tegenstander van de Mijdrechtse volleyballers zijn dan Van Nispen H1. Voor deze wedstrijd moesten de Unitassers Ricardo Angulo Vélez missen vanwege een griep. De wedstrijd begon Unitas met Johan Samson, Rick Samson, Hans … Lees meer »