Vinkefest 2023

Zondag 6 november 2011: De Zilveren Turfloop


Geplaatst op: 26 september 2011

Op 6 november 2011 organiseert de Atletiekvereniging De Veenlopers uit Mijdrecht voor de 21e keer De Zilveren Turfloop. Nieuw dit jaar is dat De Zilveren Turfloop de eerste loop zal zijn van het Zorg & Zekerheidcircuit 2011/2012. Aan dit circuit, dat tot de grootste van het land behoort, doen acht regionale lopen mee. De behaalde punten van iedere loop worden bij elkaar opgeteld en degene met het laagste aantal punten wordt eindwinnaar van het Zorg en Zekerheid Circuit 2011/2012. Kijk voor meer informatie op www.zorgenzekerheidcircuit.nl

Nabij sporthal De Phoenix kan weer op verschillende afstanden worden gestart. Voor de jeugd is er de Rabo Kinderloop over een afstand van 1250 meter waarvan het parcours door het sportpark voert. De deelname hieraan is gratis.

Andere afstanden waaraan deelgenomen kan worden zijn 5 km, 10 km en 16,1 km. Dit zijn allen prestatielopen. Tenslotte is er een Businessloop die kan worden gelopen als 5 en 10 km. De Businessloop is bedoeld voor bedrijven en instellingen. Men loopt in teamverband en de gezamenlijke tijd telt voor het uiteindelijke resultaat. Net als voorgaande jaren is de belangstelling voor deze Businessloop enorm.

Het parcours voert de deelnemers zoals elk jaar door het polderlandschap van Mijdrecht, De Hoef en langs de Kromme Mijdrecht. Vele vrijwilligers zullen zorgdragen voor een veilige route.

Start en inschrijving
De start van de Zilveren Turfloop is vanaf 10.30 uur. In de sporthal De Phoenix vindt ook de inschrijving plaats en is een mogelijkheid tot omkleden. Daarnaast is er een tasseninname. Uiteraard kunnen deelnemers en publiek gebruik maken van de faciliteiten die de sporthal biedt, zoals koffie, thee en frisdranken.

Inschrijving is mogelijk via de website www.zilverenturfloop.nl. Ook kan dit op zondag 6 november in de sporthal. Voor meer informatie over de starttijd per afstand, de bereikbaarheid, het prijzengeld, het parcours etc. kijkt u op www.zilverenturfloop.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 6 november 2011: De Zilveren Turfloop

Op 6 november 2011 organiseert de Atletiekvereniging De Veenlopers uit Mijdrecht voor de 21e keer De Zilveren Turfloop. Nieuw dit jaar is dat De Zilveren Turfloop de eerste loop zal zijn van het Zorg & Zekerheidcircuit 2011/2012. Aan dit circuit, dat tot de grootste van het land behoort, doen acht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: