001- Uithoorn
Nieuw bestuur voor Shopping Mijdrecht

Nieuw bestuur voor Shopping Mijdrecht


Geplaatst op: 4 september 2019

Een nieuw seizoen, een nieuw bestuur! Na een paar trouwe jaren van Paul Reurings als interim-voorzitter hebben een aantal actieve ondernemers van Shopping Mijdrecht het stokje overgenomen. Een groep enthousiaste winkeliers die al enige tijd de evenementen van Shopping Mijdrecht verzorgen, gaan nu ook de bestuurlijke taken overnemen. 
 
We hebben er zin in en zitten vol ideeën om Shopping Mijdrecht zowel binnen als buiten de gemeentelijke grenzen nog beter op de kaart te zetten!
 
We bedanken Paul Reurings en het voormalige bestuur voor hun inzet van de afgelopen jaren en bouwen met veel plezier verder aan een bruisend en mooi koopcentrum

Laatst bewerkt op: 4 september 2019 07:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw bestuur voor Shopping Mijdrecht

Een nieuw seizoen, een nieuw bestuur! Na een paar trouwe jaren van Paul Reurings als interim-voorzitter hebben een aantal actieve ondernemers van Shopping Mijdrecht het stokje overgenomen. Een groep enthousiaste winkeliers die al enige tijd de evenementen van Shopping Mijdrecht verzorgen, gaan nu ook de bestuurlijke taken overnemen.  We hebben er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: