001 -Brouwer Transport
Overlast fietsenstalling Rondweg Mijdrecht, wethouder geeft voorbeeld

Overlast fietsenstalling Rondweg Mijdrecht, wethouder geeft voorbeeld


Geplaatst op: 4 september 2019

De scholen zijn weer begonnen en dat is goed te merken bij de fietstenstalling aan de Rondweg in Mijdrecht. 

De gemeente heeft in het voorjaar een mooie nieuwe fietsenstalling met twee verdiepingen geplaatst vanwege de enorme hoeveelheid fietsen. Sinds afgelopen maandag is het een chaos bij de bushalte in het centrum van Mijdrecht. Bij de gemeente kwamen vele klachten binnen, reden om in actie te komen.

Wethouder Schuurs is woensdagmorgen poolshoogte gaan nemen. De fietsenstalling op de bovenste etage was bijna leeg en vele fietsen rondom de stalling, in het gras en zelfs op het fietspad. Samen met een team heeft zij de fietsen voorzien van een kaartje en zijn ze vervolgens netjes in de stalling gezet.

Hoe gebruik je het bovenste deel van de fietsenstalling?
De fietsenstalling aan de bovenzijde is gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft je fiets er niet in te tillen, maar je kunt het rek naar voren trekken. Vervolgens duw je het rek naar beneden en kun je je fiets erin zetten. Duw het rek omhoog en schuit het naar voren. De fiets staat veilig en droog in de stalling. 
Laatst bewerkt op: 4 september 2019 09:06

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Overlast fietsenstalling Rondweg Mijdrecht, wethouder geeft voorbeeld

De scholen zijn weer begonnen en dat is goed te merken bij de fietstenstalling aan de Rondweg in Mijdrecht.  De gemeente heeft in het voorjaar een mooie nieuwe fietsenstalling met twee verdiepingen geplaatst vanwege de enorme hoeveelheid fietsen. Sinds afgelopen maandag is het een chaos bij de bushalte in het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: