001 - Escaperoom aglemeen
The Big Event en Bedrijfswagen Deals bij Opel Janssen Van Kouwen

The Big Event en Bedrijfswagen Deals bij Opel Janssen Van Kouwen


Geplaatst op: 2 september 2019

Extra inruilwaarde, gratis accessoires en tanktegoed

  • The Big Event in combinatie met 120 jaar Opel-deals extra aantrekkelijk
  • Hoge extra inruilwaarde, gratis accessoires en tankpas
  • Kans op dubbele extra inruil en extra aanbiedingen op specifieke modellen
  • The Big Event vindt plaats van 9 tot en met 14 september
  • Hoge korting op de nieuwe Combo en Vivaro

The Big Event van Opel keert ook in de tweede helft van 2019 terug op de kalender. Tijdens de dertiende editie van deze show (actieperiode 9 tot en met 14 september)  profiteren klanten van tijdelijk extra voordeel, zoals € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van de huidige auto (€ 1.000,- euro voor de Opel KARL, de nieuwe Corsa en de nieuwe Astra). Behalve de extra inruilwaarde krijgen kopers van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto voor € 500,- gratis brandstof en mogen ze kosteloos voor € 250,- aan Opel-accessoires aanschaffen.

Omdat Opel dit jaar 120 jaar bestaat, profiteert iedere koper van een nieuwe Opel ook van de 120-jaar deals bovenop de voordelen van The Big Event. Via www.opel.nl kunnen klanten een inruilwaardecheque aanvragen, die ze kunnen verzilveren tijdens de actieperiode als zij hun auto bij een erkende Opel-dealer inruilen voor een nieuwe Opel. Vrijwel alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfsauto’s.

Extra inruilwaarde verdubbelen

Ook deze editie is het mogelijk de extra inruilwaarde te verdubbelen. Tijdens de actieperiode looft Opel door trekking elke dag één taxatie uit die verdubbeling van de extra inruilwaarde oplevert. Om mee te dingen naar die verdubbelde extra inruilwaarde kunnen klanten hun gegevens achterlaten op www.opel.nl.

Bedrijfswagen deals     

In dezelfde week kunnen ondernemers profiteren van hoge kortingen op de voorraad bedrijfswagens. Met een korting van € € 3.426 is de nieuwe Opel Combo aan te schaffen vanaf € 12.500 en met € 5.271 korting is de nieuwe Opel Vivaro er vanaf € 18.850. Deze actie is alléén bij Janssen Van Kouwen in Aalsmeer, Amsterdam Zuidoost en Huizen. Meer informatie vindt u op www.janssenvankouwen.nl.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

The Big Event en Bedrijfswagen Deals bij Opel Janssen Van Kouwen

Extra inruilwaarde, gratis accessoires en tanktegoed The Big Event in combinatie met 120 jaar Opel-deals extra aantrekkelijk Hoge extra inruilwaarde, gratis accessoires en tankpas Kans op dubbele extra inruil en extra aanbiedingen op specifieke modellen The Big Event vindt plaats van 9 tot en met 14 september Hoge korting op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: