001 -Brouwer Transport
Burgemeester Gido Oude Kotte op bezoek bij zorgcentrum ‘t Kloosterhof

Burgemeester Gido Oude Kotte op bezoek bij zorgcentrum ‘t Kloosterhof


Geplaatst op: 6 september 2019

Op donderdag 5 september jl. heeft burgemeester Gido Oude Kotte een bezoek gebracht aan zorgcentrum ’t Kloosterhof. Nu de zomervakantie voorbij is gaat de burgemeester nader kennismaken met verschillende organisaties in Aalsmeer.

Zorgcentrum ’t Kloosterhof viert ‘hun feestweek’ een week voorafgaand aan de Aalsmeerse feestweek. Hierdoor was het ontvangst van de burgemeester extra feestelijk. Terwijl de bewoners genoten van koffie en gebak sprak hij met hen over hun leven in Aalsmeer. Maar ook met de vrijwilligers die actief zijn in het zorgcentrum en zich deze week extra inspannen om de bewoners hun feestweek te laten beleven.

Burgemeester Oude Kotte: ”Ik werd warm onthaald. Zowel de bewoners van ’t Kloosterhof zelf, als ook de inwoners uit de buurt die alleen gebruik maken van de service, vertelden mij hoe fijn de sfeer is in dit kleinschalige zorgcentrum. Heel mooi om te zien hoe ‘t Kloosterhof de zorg voor bewoners combineert met een belangrijke service en ontmoetingsfunctie in de wijk.”


Laatst bewerkt op: 6 september 2019 11:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester Gido Oude Kotte op bezoek bij zorgcentrum ‘t Kloosterhof

Op donderdag 5 september jl. heeft burgemeester Gido Oude Kotte een bezoek gebracht aan zorgcentrum ’t Kloosterhof. Nu de zomervakantie voorbij is gaat de burgemeester nader kennismaken met verschillende organisaties in Aalsmeer. Zorgcentrum ’t Kloosterhof viert ‘hun feestweek’ een week voorafgaand aan de Aalsmeerse feestweek. Hierdoor was het ontvangst van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: