Met fietsclub De Merel naar het Kopje van Bloemendaal


Geplaatst op: 26 september 2011

Het kopje van Bloemendaal is een begrip voor de wielerliefhebber. Het is een flinke heuvel waar menig toerfietser een behoorlijke dobber aan heeft. Deze 'kuitenbijter', een duintop van 43 meter hoog, zit in de groepstoertocht die TTC De Merel zondag 2 oktober houdt. Bovenop heeft men een prachtig uitzicht over de Kennemerduinen. Als je niet van klimmen houdt, kun je er ook omheen fietsen.

De tocht wordt in groepsverband gereden. Groep 1 houdt een tempo aan van ongeveer 30 kilometer per uur, groep 2 rijdt een paar kilometer langzamer.

De rit is 100 kilometer lang. Bij deze tocht zijn ook niet-Merelleden van harte welkom. Er zijn vaste voorrijders; je rijdt lekker mee in de groep die bij je past.

Direct na het Kopje van Bloemendaal stoppen we bij restaurant De Ridders van Brederoode voor koffie met, als je dat wilt, de voor fietsers onvermijdelijke appelpunt.

Start
De start is om 8.30 uur bij Café De Schans, Uitweg 1 in Vinkeveen.
Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro. Leden van TTC De Merel en andere fietsverenigingen krijgen een euro korting.
Kijk voor info op www.ttcdemerel.nl of bel 06-29204925.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Met fietsclub De Merel naar het Kopje van Bloemendaal

Het kopje van Bloemendaal is een begrip voor de wielerliefhebber. Het is een flinke heuvel waar menig toerfietser een behoorlijke dobber aan heeft. Deze 'kuitenbijter', een duintop van 43 meter hoog, zit in de groepstoertocht die TTC De Merel zondag 2 oktober houdt. Bovenop heeft men een prachtig uitzicht over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: