001- Uithoorn

Kom schaatsen bij IJsclub Nooit Gedacht


Geplaatst op: 9 september 2019

Heb je weleens gedacht om schaatsen als sport te gaan beoefenen? Of gewoon om het onder de knie te krijgen? Bekijk dan dit filmpje van IJsclub Nooit Gedacht eens.

Schaatsen is een geweldige sport om te doen en ook prima te combineren met voetbal, hockey, korfbal, of een andere sport. We schaatsen namelijk 1x in de week aan de eind van de zaterdagmiddag. Dan is er altijd wel tijd over, om lekker in de buitenlucht een uurtje te gaan schaatsen.
 
Heb je nog nooit geschaatst? Na een paar lessen bij IJsclub Nooit Gedacht zal je merken hoe makkelijk het is om vooruit te komen op die smalle ijzers. In de lessen geven we veel aandacht aan de schaatstechniek, zoals het recht op de schaatsen staan, de afzet en de schaatshouding. We doen tussendoor ook veel schaatsspelletjes, want het plezier in de sport staat bij ons voorop.
In totaal zijn er wel 120 kinderen van IJsclub Nooit Gedacht die tegelijkertijd schaatsen. Dat doen we in verschillende groepen, die uit ongeveer 15 kinderen bestaan. De groepen zijn ingedeeld in diverse niveaus, waarbij we ook rekening houden met de leeftijd van het kind.
 
Een andere goede reden om te gaan schaatsen, is dat je ook je andere talenten in deze sport kunt ontdekken. Schaatsen is weliswaar geen teamsport, maar doe je zeker niet alleen. Hoe leuk is het om lekker over het ijs te racen, om de ander voor te blijven, of juist in te halen? De één zal dat lukken door zijn techniek, de ander door zijn doorzettingsvermogen. En ben je wat minder competitief, dan doe je het gewoon lekker rustig aan.
 
Vanaf zaterdag 12 oktober gaat IJsclub Nooit Gedacht weer van start met de schaatslessen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. We schaatsen daar van 16:55 uur tot 17:55 uur. De kosten voor een heel schaatsseizoen bedragen € 87,50. Er is nog voldoende plek over om ook te komen schaatsen.
 
Enthousiast geworden? Geef je direct op door middel van dit inschrijfformulier.
Voor meer informatie kun je ook terecht op www.ijsclubnooitgedacht.nl of telefonisch bij onze coördinator Jaco Moerman (06-19500059).

Laatst bewerkt op: 9 september 2019 18:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom schaatsen bij IJsclub Nooit Gedacht

Heb je weleens gedacht om schaatsen als sport te gaan beoefenen? Of gewoon om het onder de knie te krijgen? Bekijk dan dit filmpje van IJsclub Nooit Gedacht eens. Schaatsen is een geweldige sport om te doen en ook prima te combineren met voetbal, hockey, korfbal, of een andere sport. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: