Atlantis 2 kan het niet bolwerken tegen Fiks 3

Geplaatst op: 26 september 2011

Afgelopen zaterdag 24 september speelde Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank, de vierde wedstrijd van dit veldseizoen. Van de eerste drie werden er twee wedstrijden gewonnen en één verloren. Deze zaterdag werd er afgereisd naar Oegstgeest om tegen Fiks 3 aan te treden. Met de ruime overwinning van vorige week nog in het achterhoofd, was Atlantis 2 vastbesloten om ook deze wedstrijd in winst om te zetten. Beide teams gingen gelijk op, maar na de rust was het Fiks dat aan het langste eind trok. De punten bleven dus in Oegstgeest, de eindstand was: 19-10.

Joyce Gortenmulder moest het nog af laten weten wegens een blessure. Ze werd goed vervangen door Petra Taal. De rest van het team bestond uit: Alex van Senten, Berry de Jong, Kristian Geerdinck, Martijn de Horde, Tamara Gortenmulder, Cynthia Sassen en Melissa van der Stap.

Na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter bleek al snel dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. De coach van Atlantis 2, Tamira Breedijk, attendeerde erop om scherp aan de wedstrijd te beginnen. Het was echter de thuisploeg die de score opende. Het eerst doelpunt van Atlantis liet niet lang op zich wachten en de ploeg maakte gelijk. Zoals van tevoren al verwacht werd, ging de wedstrijd gelijk op. Atlantis pakte een voorsprong van 3 - 5. Deze werd echter niet lang vastgehouden en Fiks kwam terug tot 6-6. Het was Fiks uiteindelijk die nog eenmaal scoorde zodat er gerust werd met een stand van 7-6.

Na de peptalk van coach Tamira Breedijk werd er aan de tweede helft begonnen. Fiks was de ploeg die sterker uit de kleedkamer kwam. Na vijf minuten spelen in de tweede helft, keek Atlantis tegen een achterstand aan van 10-7. Fiks kwam steeds meer in de wedstrijd. Zij waren de ploeg die de kansen wel afmaakte; het gat werd steeds groter. Er moest iets gebeuren aan de kant van Atlantis. Ilona Pauw, Lisanne van Doornik, Jelmer Steen en Peter van der Wel werden in gezet om versterking te brengen. Ondanks het verse bloed wilde de bal niet door het mandje vallen voor Atlantis. Fiks schoot wel raak en de stand was inmiddels opgelopen naar 17-9. Maar Atlantis bleef ervoor knokken. Dit harde werken werd beloond met een tiende doelpunt. Fiks kon echter niet meer ingehaald worden en de scheidsrechter floot af bij een stand van 19-10.

Volgende week zaterdag, 1 oktober, speelt Atlantis 2 thuis om 14.00 uur tegen Tempo 4, de ploeg die bovenaan staat in de poule. Kom allemaal naar het sportpark aan de Hoofdweg om Atlantis 2 aan te moedigen naar de overwinning.

Afgelopen zaterdag 24 september speelde Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank, de vierde wedstrijd van dit veldseizoen. Van de eerste drie werden er twee wedstrijden gewonnen en één verloren. Deze zaterdag werd er afgereisd naar Oegstgeest om tegen Fiks 3 aan te treden. Met de ruime overwinning van vorige week … Lees meer »