02 - Senior  sportief actief 2e week
Albert Heijn Mijdrecht heropend met nieuw winkelconcept

Albert Heijn Mijdrecht heropend met nieuw winkelconcept


Geplaatst op: 11 september 2019

Albert Heijn in het Mijdrechtse winkelcentrum De Passage is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller dankzij een uitbreiding van het aantal zelfscankassa’s. De supermarkt biedt een stomerijservice en er is een grote Bonusstraat waar alle Bonusaanbiedingen overzichtelijk bijeen staan.

Het was gezellig druk bij de feestelijke heropening. Supermarktmanager Rakesh Soerdjbali en zijn medewerkers kregen meteen al veel complimenten over de vernieuwde winkel. “Klanten zijn blij dat we weer open zijn en vinden de supermarkt erg mooi geworden. Het is geweldig om te horen dat iedereen zo enthousiast is”, aldus de trotse supermarktmanager.

Dry misting

Albert Heijn in De Passage heeft brede paden en ruim opgezette afdelingen. Het assortiment is flink uitgebreid. Bij binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen zelf verse kruiden knippen, zo veel of zo weinig als ze nodig hebben. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit  dankzij een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen van Allerhande en kant-en-klaarmaaltijden.

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en chocolade. Je kunt er zelfs je favoriete bonbons in elke gewenste hoeveelheid zelf pakken. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook kun je nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels,  grillworst en gehaktballen.

Hypermodern

Grote beeldschermen door de hele winkel bieden inspiratie met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Rakesh Soerdjbali: “Onze winkel is hypermodern. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook valt voordeel bij ons niet meer te missen. We hebben een extra grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Bovendien vind je in de winkel meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje.”

Albert Heijn aan De Passage 26 in Mijdrecht is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 12:00 tot 20:00 uur.

Laatst bewerkt op: 11 september 2019 13:38

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Albert Heijn Mijdrecht heropend met nieuw winkelconcept

Albert Heijn in het Mijdrechtse winkelcentrum De Passage is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller dankzij een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: