02 - Senior  sportief actief 2e week
Politie heeft de Mijdrechtse kattengooister gevonden

Politie heeft de Mijdrechtse kattengooister gevonden

Politie heeft de Mijdrechtse kattengooister gevonden

Geplaatst op: 11 september 2019

De politie weet wie de vrouw is die een kat in een sloot heeft gegooid in Mijdrecht.

Sinds enkele dagen circuleert op internet een veelbesproken Dumpert-filmpje van het incident. De politie heeft dit beeldmateriaal bekeken en onderzocht. Daaruit werd duidelijk dat de dierenmishandeling heeft plaatsgevonden op de Oosterlandweg in Mijdrecht, een locatie die al eerder werd gesuggereerd door mensen die het filmpje hadden bekeken.

Uit nader onderzoek, en op basis van met de politie gedeelde informatie, is nu bekend geworden wie de vrouw is. Ook weet de politie wie de eigenaresse van de bewuste kat is. Het dier heeft het incident overigens overleefd.

In overleg wordt besloten welke stappen er tegen de jonge vrouw worden genomen. Nadere informatie over haar identiteit maakt de politie niet bekend.

Op sociale media werd eerder deze week een vrouw uit Utrecht beschuldigd. Zij zou op de kattengooister in de video lijken, maar had helemaal niets met de zaak te maken.

Laatst bewerkt op: 11 september 2019 15:47

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie heeft de Mijdrechtse kattengooister gevonden

De politie weet wie de vrouw is die een kat in een sloot heeft gegooid in Mijdrecht. Sinds enkele dagen circuleert op internet een veelbesproken Dumpert-filmpje van het incident. De politie heeft dit beeldmateriaal bekeken en onderzocht. Daaruit werd duidelijk dat de dierenmishandeling heeft plaatsgevonden op de Oosterlandweg in Mijdrecht, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: