001 -Brouwer Transport
Ruim 70 deelnemers aan de 1e Waterdrinker baanloop op nieuwe atletiekbaan

Ruim 70 deelnemers aan de 1e Waterdrinker baanloop op nieuwe atletiekbaan


Geplaatst op: 13 september 2019

Woensdagavond 11 september was bij Atletiekvereniging Aalsmeer de eerste baanloop op de geheel vernieuwde atletiekbaan, tevens de eerste baanloop gesponsord door de nieuwe sponsor Waterdrinker.

71 deelnemers en hun publiek hadden de regen getrotseerd en gelukkig werd het rond half 8 droog! Het startschot werd gelost door Henrike van Zijverden (HRM Waterdrinker). De hoofdafstand van 5 kilometer werd gewonnen door Floyd van Klink in een prachtige tijd van 16:12. Bij de dames won Julia Hoekstra in 23:27.

Er werden ook baanrecords gelopen op de 1 en 3 kilometer: de 3 kilometer werd gewonnen door AVA-atleet Wessel Heil in 10:08. Bij de dames staat het baanrecord nu op naam van Jacqueline Edixhoven, zij finishte in 14:31.

Bij de 1 kilometer gingen beide baanrecords naar AVA-atleten; Milan Biesheuvel finishte als eerste in 3:06, op de hielen gezeten door atlete Gwen Alewijnse (3:14). Na afloop was er voor iedere deelnemers een mooi plantje, beschikbaar gesteld door Waterdrinker Aalsmeer, de sponsor van de baanloop.

De AVA Waterdrinker baanloop vindt iedere 2e woensdagavond van de maand plaats; ben jij er de volgende keer (9 oktober) ook bij om je snelheid of conditie te testen?


Laatst bewerkt op: 13 september 2019 08:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ruim 70 deelnemers aan de 1e Waterdrinker baanloop op nieuwe atletiekbaan

Woensdagavond 11 september was bij Atletiekvereniging Aalsmeer de eerste baanloop op de geheel vernieuwde atletiekbaan, tevens de eerste baanloop gesponsord door de nieuwe sponsor Waterdrinker. 71 deelnemers en hun publiek hadden de regen getrotseerd en gelukkig werd het rond half 8 droog! Het startschot werd gelost door Henrike van Zijverden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: