001 -Brouwer Transport
Gemeente De Ronde Venen en VeenLanden College ontwikkelen samen lespakket

Gemeente De Ronde Venen en VeenLanden College ontwikkelen samen lespakket


Geplaatst op: 13 september 2019

De Ronde Venen heeft reden om trots te zijn. Binnenkort kunnen in heel Nederland jongeren gebruikmaken het digitale lespakket Samen dementievriendelijk dat in samenwerking met leerlingen van het VeenLanden College is ontwikkeld. Het pakket is niet exclusief voor het VeenLanden College, maar is gratis beschikbaar voor scholen in heel Nederland. Op 20 september gaat het pakket in première.

De gemeente en de school organiseren ter gelegenheid hiervan een speciale talkshow over dementievriendelijkheid. Met speciale gasten en met publiek dat uiteraard van harte welkom is om mee te praten. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze feestelijke bijeenkomst op:

vrijdag 20 september 2019, van 15.00 tot 17.00 uur
in het VeenLanden College, Diamant 9 in Mijdrecht

Gespreksleider is Elisabeth van den Hoogen. Wethouder Marja Becker, VLC-rector Henk Ligthart en lespakketontwikkelaar Onno Geveke vertellen over de achtergronden en de totstandkoming van het lespakket. Gasten in de talkshow zijn Teun Toebes van (s)Teun en Toeverlaat en de Silent Disco en zangeres Kim Erkens van het Vergeet-mij-liedje.

De inloop is vanaf 14.45 uur. Na het officiële gedeelte is er een feestelijke borrel, die tot uiterlijk 17.00 uur duurt. Iedereen die belangstelling heeft is van harte uitgenodigd om deze unieke bijeenkomst bij te wonen. U kunt zich aanmelden via www.derondevenen.nl/lanceringlespakket.


Laatst bewerkt op: 13 september 2019 09:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente De Ronde Venen en VeenLanden College ontwikkelen samen lespakket

De Ronde Venen heeft reden om trots te zijn. Binnenkort kunnen in heel Nederland jongeren gebruikmaken het digitale lespakket Samen dementievriendelijk dat in samenwerking met leerlingen van het VeenLanden College is ontwikkeld. Het pakket is niet exclusief voor het VeenLanden College, maar is gratis beschikbaar voor scholen in heel Nederland. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: