001 -Brouwer Transport
Kanovereniging De Ronde Venen doet mee aan Oktober Actief

Kanovereniging De Ronde Venen doet mee aan Oktober Actief


Geplaatst op: 14 september 2019

Tijdens de beweegmaand voor senioren geeft de club je de kans om kennis te maken met de kanosport. U kunt één; twee of drie keer meevaren op de zaterdagochtend via de actie Oktober Actief.

Heb je al eens kajakken geprobeerd?

U kunt tijdens deze dagen ervaring opdoen met het kajakken. Het oefenen vindt plaats op de Vinkeveense Plas. Iedereen is welkom!

Samen leren kajakken

De dagen zijn een 1e aanzet om te leren kanovaren. Het oefenen vindt plaats in een ontspannen sfeer en wordt door de leden van de club begeleid. Tijdens de training staat het plezier voorop. KVDRV leert de beginners onder meer op welke wijze ze het beste kunnen in- en uitstappen;bootgewenning; wat de juiste zithouding is en wat een efficiënte peddelslag. Dit alles in een tempo dat past bij de deelnemers van Oktober Actief.   

Smaak te pakken?

Voor de deelnemers die de smaak te pakken hebben gekregen, is er in het voorjaar de mogelijkheid om op de wateren in en rond Vinkeveen nog meer ervaring op te doen. Deze activiteiten op vlakwater vinden voor volwassenen op de woensdagavond plaats. De kanosport kent veel mogelijkheden en wordt vooral tijdens de “zomertijd” uitgeoefend. Naast het rustig varen op de plassen en genieten van de natuur zijn er vele alternatieven zoals kajakken op groot water en wildwatervaren. Voor iedereen die van spanning houdt is er het kanopolo. Dit is een zeer dynamische en aansprekende sport. Het spel is een sportieve en intensieve uitdaging. De kanosport is prima te combineren met andere sporten. Voor informatie: www.kvdrv.nl en facebook Kano-Vereniging-de-Ronde-Venen. In de winter wordt er getraind in het zwembad. 

Aanmelden training – oktober actief

Met de Oktober Actiefpas kan men gratis aan de lessen deelnemen. De vereniging zorgt voor het materiaal. De training is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen.

De training (3 lessen) worden op een zaterdagochtend in de maanden september / oktober gegeven. De eerste cursusdag is 28 september; 5 en 12 oktober. De oefentijd is van 10.30 uur  t/m 12.00 uur bij de vereniging aan de Herenweg 196 Vinkeveen. 

Cursisten kunnen zich aanmelden via Oktober Actief en gebruik maken van de OktoberActiefPas.


Laatst bewerkt op: 14 september 2019 14:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kanovereniging De Ronde Venen doet mee aan Oktober Actief

Tijdens de beweegmaand voor senioren geeft de club je de kans om kennis te maken met de kanosport. U kunt één; twee of drie keer meevaren op de zaterdagochtend via de actie Oktober Actief. Heb je al eens kajakken geprobeerd? U kunt tijdens deze dagen ervaring opdoen met het kajakken. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: