CSW bekert verder

Geplaatst op: 15 september 2019

CSW had zaterdag aan een punt genoeg om de volgende bekerronde te bereiken thuis tegen Benschop. De Wilnissers boekten een ruime 3-0 overwinning en bekeren dus verder.

De eerste helft was wat mat van beide kanten. CSW was veel in balbezit maar kon vooralsnog niet de juiste opening vinden om de defensie van Benschop te verrassen. Benschop zakte wat in om zodoende in de omschakeling gevaarlijk te kunnen worden. Dat lukte een paar keer aardig maar schoten op het doel van Rahim Gok werden allen onschadelijk gemaakt. Ook een vrije trap rand zestien was een prooi voor Gok. CSW kreeg wat kleine kansjes na goed doorkomen via de flanken maar nog zonder succes. Dat succes kwam er wel 10 minuten voor rust. Menno v.d. Leeden zette de aanval op richting Justin Blok die vervolgens op de keeper stuitte maar de bal ook weer losliet. Vervolgens kwam Sander Kunkeler in balbezit die een afgemeten voorzet gaf aan Stefan Tichelaar die bij de tweede paal prima inkopte.

Na rust een groot overwicht voor CSW dat er lustig op los combineerde. Het leverde aardig wat mogelijkheden op maar steeds stond er wel weer een verdediger van Benschop in de weg om onheil te voorkomen. Halverwege de tweede helft kwam CSW dan toch dikverdiend op
2-0. Justin Both veroverde de bal op het middenveld en van grote afstand poeierde hij de bal in de kruising, werkelijk een schitterende goal. CSW was nu los en er volgde nog een prachtig doelpunt. Justin Blok speelde zichzelf vrij en liep alleen op de doelman af en met een prachtige stiftbal verschalkte hij de doelman. Even later leek Blok weer te gaan scoren maar ditmaal verdween de bal aan de verkeerde kant van de paal. Tichelaar had nog een hoogstandje binnen de zestien maar zijn schot werd prima geblokt. Een goeie overwinning voor CSW dat klaar lijkt voor de competitie.

Laatst bewerkt op: 15 september 2019 21:11

CSW had zaterdag aan een punt genoeg om de volgende bekerronde te bereiken thuis tegen Benschop. De Wilnissers boekten een ruime 3-0 overwinning en bekeren dus verder. De eerste helft was wat mat van beide kanten. CSW was veel in balbezit maar kon vooralsnog niet de juiste opening vinden om de … Lees meer »