Verlies voor strijdbaar Atlantis F2

Geplaatst op: 26 september 2011

Met een heerlijk zonnetje aan de hemel begon de uitwedstrijd van de Atlantis F2 in Nieuw-Vennep tegen KV KIOS F3 op zaterdag 24 september.

Coach Iris verzorgde een goede warming up en Tessa stond als eerste reserve. Aanvallers Esmee, Maud en Silke brachten Lisanne in positie voor een goed schot. Dit schot ging helaas over, maar het was een prachtig schot. Na de time out stond Lisanne reserve en ging KIOS in de aanval. Een week eerder werd de thuis wedstrijd tegen dezelfde ploeg gewonnen door Atlantis. KIOS wilde echter laten zien dat ook zij vooruit zijn gegaan. Een succesvolle aanval van de kant van KIOS zorgde voor de 1-0. Dat liet Atlantis-speler Tessa niet op zich zitten en ze pakte gretig vele ballen af en kreeg ook de ruimte voor een goed schot op de korf. De bal leek maar niet in de korf te willen voor Atlantis. Na de rust voegde ook Emma zich bij het team en stonden Silke en Esmee langs de kant. Er werd goed overgespeeld dit resulteerde in enkele snelle aanvallen. Tijdens de time out halverwege de tweede helft vond de laatste wissel plaats en nu stonden Lisanne en Maud reserve. Silke was erg goed in de verdediging en kreeg ook de mogelijkheid tot een schot op de korf, maar ook dit schot wilde er niet in; de bal rolde er overheen.

De eindstand werd dan ook 1-0. Wellicht dat de afwezigheid van de mascotte een en ander met het verlies te maken had. De strafworpencompetitie eindigde in 2-2, de score van Atlantis kwam op naam van Lisanne en Tessa. Volgende week speelt het team haar volgende wedstrijd, dan weer met mascotte.

Met een heerlijk zonnetje aan de hemel begon de uitwedstrijd van de Atlantis F2 in Nieuw-Vennep tegen KV KIOS F3 op zaterdag 24 september. Coach Iris verzorgde een goede warming up en Tessa stond als eerste reserve. Aanvallers Esmee, Maud en Silke brachten Lisanne in positie voor een goed schot. … Lees meer »