Atlantis 1 kan in de slotfase niet langszij komen

Geplaatst op: 16 september 2019

Na de nederlaag van vorige week was het aan Atlantis / Van Walraven om zich te revancheren tegen Vitesse. Jeroen Korver werd deze week nog gemist en Lars Kuijlenburg startte op zijn plaats. Verder speelde de vertrouwde namen. De vakken werden wel wat omgegooid en dit leek in de beginfase goed uit te pakken. Sander van der Sluis begon met twee goals in de beginfase en nam de ploeg op sleeptouw. Helaas miste het vak van Maarten Helsloot creativiteit. Twee goals van Fay Trompert en Sharon Moen bleken te weinig te zijn om bij Vitesse in het spoor te blijven.

Er werd ook gerust met een 14-7 tussenstand.

Na rust werden Janneke van Ginkel en Rick Kuijlenburg in de ploeg gebracht om de schade te beperken. Sander van Diemen wist met 6 goals deze wedstrijd het de tegenstander nog moeilijk te maken, ondersteund door Joyce Rodenburg en Lynn Loman. Een sterk duo dat elkaar feilloos aanvoelden.

Met nog maar 5 goals na de rust voor Vitesse had Atlantis het gevoel dat er nog wat te halen viel. Mark Kruijswijk werd in de ploeg gebracht voor Maarten Helsloot. Hij beloonde zijn invalbeurt direct met een doelpunt. Van 19-13 werd de stand naar 19-16 gebracht met nog 3 minuten op de klok.  In deze laatste minuten vielen er geen goals meer en gingen de punten naar de club uit Barendrecht.

Na de goede voorbereiding had Atlantis het gevoel dat ze op dit moment verder zouden zijn als ploeg. Er staat nog veel werk aan de winkel en we zullen ervoor moeten strijden om in de middenmoot te eindigen.

Volgende week speelt Atlantis tegen Haarlem thuis om 15:30 op het eigen sportcomplex.

Laatst bewerkt op: 16 september 2019 10:50

Atlantis 1 gesponsord door Van Walraven speelde een wedstrijd in Barendrecht tegen Vitesse. Na een spannende slotfase lukte het de ploeg van Arjan Baerveldt niet om de punten mee te nemen. Uiteindelijk werd het 16-19. Na de nederlaag van vorige week was het aan Atlantis / Van Walraven om zich te … Lees meer »