001 -Brouwer Transport
Zakenvrouwen De Ronde Venen brengen bedrijfsbezoek aan Brabebo

Zakenvrouwen De Ronde Venen brengen bedrijfsbezoek aan Brabebo


Geplaatst op: 16 september 2019

‘Duurzaamheid is ons met de paplepel ingegoten’, vertelde Gerry Bras haar gasten; 25 belangstellenden en 9 introducees van Zakenvrouwen De Ronde Venen, luisterden naar haar verhaal.

Het familiebedrijf Brabebo was deze woensdagochtend vanaf half acht het decor van een ontbijt bedrijfsbezoek. Gerry, zakenvrouw van het eerste uur, hield een enthousiast betoog over ontwikkeling in háár autodemontage branche.

Het bedrijf opgericht door Gerry’s vader in 1965 is door de jaren naar een hoger plan getild. Zo is er gebouwd aan kwaliteitssystemen; ISO norm werd geïntroduceerd in de auto demontage branche en data analyse van het voorraadsysteem werd geïmplementeerd. In 2013 werd Brabebo zelfs Onderneming van de Ronde Venen.

Inmiddels is het bedrijf dat werkt met een team van 14 medewerkers, koploper in duurzame ontwikkelingen. De toekomst wordt met vertrouwen tegemoetgezien; mede door ideeën over hergebruik van ‘originele onderdelen’ en opkomst waterstof auto’s.

Deze uitdagingen vragen om aanpassing van modules aan de opleiding autotechniek, en voortdurende ontwikkeling van de medewerkers van dit Ronde Veense bedrijf.

Na dit duidelijke verhaal, een rondleiding door het bedrijf met groepsfoto werd deze ochtend afgesloten met een heerlijk ontbijt, verzorgd door lunchroom TOF!Laatst bewerkt op: 16 september 2019 15:21

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zakenvrouwen De Ronde Venen brengen bedrijfsbezoek aan Brabebo

‘Duurzaamheid is ons met de paplepel ingegoten’, vertelde Gerry Bras haar gasten; 25 belangstellenden en 9 introducees van Zakenvrouwen De Ronde Venen, luisterden naar haar verhaal. Het familiebedrijf Brabebo was deze woensdagochtend vanaf half acht het decor van een ontbijt bedrijfsbezoek. Gerry, zakenvrouw van het eerste uur, hield een enthousiast betoog over ontwikkeling in háár … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: