001 -Brouwer Transport
'Mysterieus' politie-onderzoek na inval Vinkeveen

'Mysterieus' politie-onderzoek na inval Vinkeveen


Geplaatst op: 18 september 2019

Agenten zijn woensdagochtend vroeg een woning aan de Molenkade in Vinkeveen binnen gedrongen. Volgens omwonenden ging dat met veel kabaal.

De inval vond plaats rond half zeven. Niet veel later werd er zeker één luxe wagen weggetakeld, kwamen er meerdere politiebusjes het terrein opgereden en werden er units van de forensische opsporing geplaatst.

Zeker vijftien rechercheurs liepen het pand in en uit. Het gaat om een bovenwoning met daaronder een garage. Rechercheurs op het water hebben met een dreg en magneten de naastgelegen haven uitgekamd en ook politiehonden zijn ter plekke.

Na ruim drie uur onderzoek kwamen er nieuwe politiebusjes het terrein oprijden en zijn er bouwsteigers geplaatst om de ramen af te schermen. Naar verwachting wordt er nog de hele dag gespeurd. Een woordvoerder van de politie wilde woensdag nog weinig kwijt over de actie. Zij kon alleen vertellen dat de inval te maken had met een lopend onderzoek.Laatst bewerkt op: 18 september 2019 18:09

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

'Mysterieus' politie-onderzoek na inval Vinkeveen

Agenten zijn woensdagochtend vroeg een woning aan de Molenkade in Vinkeveen binnen gedrongen. Volgens omwonenden ging dat met veel kabaal. De inval vond plaats rond half zeven. Niet veel later werd er zeker één luxe wagen weggetakeld, kwamen er meerdere politiebusjes het terrein opgereden en werden er units van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: