001 -Brouwer Transport
Nieuwe coalitie De Ronde Venen bestaat uit CDA, VVD en D66

Nieuwe coalitie De Ronde Venen bestaat uit CDA, VVD en D66


Geplaatst op: 18 september 2019

De fractievoorzitters van CDA, VVD en D66 zijn op dinsdag 17 september bij elkaar geweest om de toekomst van de coalitie na het vertrek van de Seniorenpartij te bespreken. Zij geven aan het volste vertrouwen te hebben in het voortzetten van de coalitie met deze drie partijen. “Een plezierige en constructieve samenwerking met alle fracties in de raad blijft daarbij het uitgangspunt”, aldus Jan Rouwenhorst, fractievoorzitter van het CDA.
De nieuwe coalitie ziet geen aanleiding om het huidige coalitieakkoord aan te passen. Bart Richter, fractievoorzitter van de VVD geeft aan: “Wij staan hier nog steeds volledig achter en zullen hier met elkaar voortvarend uitvoering aan blijven geven”.

In het college worden de opengevallen portefeuilles verdeeld over de wethouders Kroon (CDA), Schuurs (VVD) en Hagen (D66) en de burgemeester, waarbij zoveel mogelijk aansluiting is gezocht bij de bestaande portefeuilles. Afgesproken is om een quickscan uit te voeren op de overgedragen portefeuilles en hier vanuit verder te werken. Het raadsvoorstel 'Uitvoeringsplan afval' wordt teruggenomen voor een gezamenlijke heroverweging
“Vanzelfsprekend zullen CDA, VVD en D66 onverminderd aandacht blijven geven aan de belangen van alle inwoners en ondernemers, inclusief de senioren binnen onze gemeente”, geef Meindert Brunia, fractievoorzitter D66 tot slot aan.Laatst bewerkt op: 18 september 2019 18:08

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe coalitie De Ronde Venen bestaat uit CDA, VVD en D66

De fractievoorzitters van CDA, VVD en D66 zijn op dinsdag 17 september bij elkaar geweest om de toekomst van de coalitie na het vertrek van de Seniorenpartij te bespreken. Zij geven aan het volste vertrouwen te hebben in het voortzetten van de coalitie met deze drie partijen. “Een plezierige en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: