VLC

SV Argon nu erkend leerbedrijf


Geplaatst op: 26 september 2011

Sinds vorige week staat sv Argon te boek als Erkend Leerbedrijf. Als erkenning hiervoor is sv Argon opgenomen in het bedrijvenregister van Calibris.

De sv Argon voldoet aan de criteria om als erkend leerbedrijf voor stagiaires te mogen optreden. Dat betekent dus dat jongeren een deel van hun opleiding (met name in de richting sport) kunnen volbrengen bij onze vereniging. Het is logisch, dat aan zo'n positie voorwaarden verbonden zijn en aan onderstaande criteria voldoet de sv Argon:

1. De leerling kan in het leerbedrijf leerdoelen realiseren. Het type werk dat het leerbedrijf aanbiedt, moet aansluiten bij de opleiding van de leerling. De inhoud van de opleiding is gebaseerd op kwalificatiedossiers. Calibris heeft deze in overleg met de branches voor de beroepen binnen de sectoren Zorg, Sociaal agogisch werk en Sport en bewegen officieel vastgesteld.

2. Het leerbedrijf biedt een goed leerklimaat. Er is een begeleider die voldoende tijd en voldoende aandacht aan de leerling schenkt. Er zijn faciliteiten waardoor de leerling het werk kan verrichten. De leerling kan zich identificeren met ervaren collega's die hetzelfde werk doen. Het leerbedrijf is bereid samen te werken met de onderwijsinstelling en het kenniscentrum, Calibris. Het leerbedrijf kan desgewenst aan de school of Calibris ondersteuning vragen om een goed leerklimaat te scheppen.

Het is duidelijk, dat we zeer vereerd zijn met deze positie en we hopen van ganser harte, dat we er langdurig mee voort zullen kunnen gaan.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: svargon.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SV Argon nu erkend leerbedrijf

Sinds vorige week staat sv Argon te boek als Erkend Leerbedrijf. Als erkenning hiervoor is sv Argon opgenomen in het bedrijvenregister van Calibris. De sv Argon voldoet aan de criteria om als erkend leerbedrijf voor stagiaires te mogen optreden. Dat betekent dus dat jongeren een deel van hun opleiding (met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: