001 -Brouwer Transport
Deelnemers uit 30 landen doen mee aan De Ronde Venen marathon

Deelnemers uit 30 landen doen mee aan De Ronde Venen marathon


Geplaatst op: 22 september 2019

Belangstelling uit vele landen om deel te nemen aan de marathon. Ruim 30 marathonlopers uit diverse Europese landen zijn nu ingeschreven.

De organisatie van de marathon is verrast met de vele aanmeldingen. Niet alleen uit Nederland maar ook van ver daarbuiten vinden wij inschrijvingen in ons systeem terug. Van Finland tot Frankrijk. Lopers die aan internationale wedstrijden meedoen hebben onderling veel contact. Ervaringen van voorgaande jaren worden doorverteld met als resultaat dat een aantal lopers dit jaar voor de Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon heeft gekozen. De inschrijving is nog niet gesloten. Ook meelopen? De 10 km loop? Zie onze website www.derondevenenmarathon.nl 

De deelnemers starten in Abcoude en gaan richting Baambrugge. Lopen door dit mooie dorp richting Vinkeveen. Gaan onder de N201 door, lopen over het oude spoorlijn talud, passeren het Spoorhuis in Vinkeveen en doen Wilnis aan. Van daar komt Mijdrecht in beeld, een verfrissing op het Raadhuisplein en nu het ½ marathon punt passeren richting De Hoef. Met de meanderende Kromme Mijdrecht aan de linkerzijde is Amstelhoek de volgende kern van de gemeente waar de lopers doorheen gaan. Laten wij hopen dat de wind de atleten niet teveel tegenwind geeft vanaf het 30 km punt. Waverveen geeft uitzicht op de Botshol. De duo deelnemers gaan hun maatje verlaten en fietsen om de Botshol heen. De laatste loodjes wegen het zwaarst maar het natuurpad geeft iedereen weer verse energie. Het fort aan de Winkel brengt iedereen weer dicht bij Abcoude. Onder de A2 en ‘snel’ naar de finish in Abcoude.

Vindt u het leuk om de deelnemers aan te moedigen, kijk op de website van De Ronde Venen Marathon. Op de informatie pagina staan de doorkomsttijden vermeld.


Laatst bewerkt op: 22 september 2019 12:08

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Deelnemers uit 30 landen doen mee aan De Ronde Venen marathon

Belangstelling uit vele landen om deel te nemen aan de marathon. Ruim 30 marathonlopers uit diverse Europese landen zijn nu ingeschreven. De organisatie van de marathon is verrast met de vele aanmeldingen. Niet alleen uit Nederland maar ook van ver daarbuiten vinden wij inschrijvingen in ons systeem terug. Van Finland … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: