001 -Brouwer Transport
De Vinken deelt koppositie

De Vinken deelt koppositie


Geplaatst op: 22 september 2019

In de eerste drie wedstrijden van de veldcompetitie behaalde het vlaggenschip van De Vinken de volle winst. Hiermee komen de Vinkeveense korfballers bovenaan in de ranglijst, waarbij de koppositie gedeeld wordt met het Wageningse Paal Centraal en het Rijnsburgse Madjoe.

Afgelopen zaterdag speelde het Suiteteam van Kindermodehuis tegen het Limmense Helios. De nog puntloze bezoekers delen de laatste plaats in de ranglijst met het eerder door De Vinken verslagen VZOD (Kudelstaart) en het Diemense DKV Victoria.

Zoals de ranglijst al aangaf kreeg De Vinken het niet al te moeilijk. Onder aanvoering van de rappe Rutger Woud werd het al snel 2-0. Na een tegentreffer liet Jerom Stokhof 3-1 noteren en na de 3-2 maakte Rutger een hattrick vol 4-2. Met nog twee treffers van Levi Kroon en scores van Kelvin Hoogeboom, Danique Pauw en nog eens Rutger Woud zochten de teams in het voortreffelijke najaarszonnetje met een 9-5 tussenstand de kleedkamers op.

Levi Kroon en Jerom Stokhof maakten direct na de rust duidelijk dat Helios niet veel mocht verwachten van de eigen winstkansen. Wel stribbelde Heelsum daarna nog even dapper tegen (tussenstand 11-8), maar doelpunten van Mariska Meulstee, Fenne Claassen en de vijfde van Rutger Woud brachten de marge weer op zes: 14-8. Twee doelpunten van Levi Kroon (eveneens vijf keer trefzeker) en nog een score van Fenne Claassen leverden de volgelingen van Dirk van der Vliet een mooie 17- 11 overwinning op.

Volgende week gaan de Vinkeveners op bezoek in Diemen. Daarna, in oktober, volgt het serieuzere werk als er tegen de concurrenten voor de eerste plaats moet worden gestreden.


Laatst bewerkt op: 22 september 2019 10:08

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken deelt koppositie

In de eerste drie wedstrijden van de veldcompetitie behaalde het vlaggenschip van De Vinken de volle winst. Hiermee komen de Vinkeveense korfballers bovenaan in de ranglijst, waarbij de koppositie gedeeld wordt met het Wageningse Paal Centraal en het Rijnsburgse Madjoe. Afgelopen zaterdag speelde het Suiteteam van Kindermodehuis tegen het Limmense … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: