Ook De Vinken 2 doet goede zaken

Geplaatst op: 22 september 2019

De Vinken 2 bestaat dit jaar uit Gideon Leeflang, Jelle Mul, Mark de Haan, Finn Kroon, Dylan Bras en Pascal Hoogeboom aan de herenzijde, met aan de dameskant Emese Kroon, Femke Vousten, Lisa van Diemen, Danique Pauw en Romy Bras. Eva Hemelaar en Arjan Lommers zijn nog geblesseerd en hard bezig met hun herstel.

De eerste twee wedstrijden leverden winst op voor De Vinken 2. Eerst was het 15-10 tegen Dijkvogels en de week erop won men met 19-9 van VZOD. Afgelopen zaterdag kwam het Limmense Helios op bezoek. De Vinken begon in de aanval met Finn, Pascal, Danique en Lisa. In de verdediging stonden Gideon, Dylan, Emese en Femke. Op de bank zaten Jelle en Angela. Mark en Romy zijn geblesseerd.

De rode lantaarndrager had weinig te zoeken in Vinkeveen. Het begin was overduidelijk voor De Vinken. Door een hoger aanvalstempo te spelen had Helios moeite om dit spel te volgen. Dit leidde binnen een kwartier tot een 6-0 voorsprong, door doelpunten van Pascal 1x, Emese 2x, Finn 2x en Lisa 1x. Helios deed voor rust nog iets terug waardoor men met een 10-2 ruststand de kleedkamer opzocht. De andere Vinkendoelpunten kwamen van Pascal 1x, Dylan 2x en Lisa 1x.

Na de rust ging De Vinken gestaag door met waar het gebleven was: blijven scoren en de afstand vergroten. Na een kwartier staat de stand op 13-3. Dit door twee scores van Pascal en een score van Gideon. De Vinken maakt de wedstrijd keurig af en tilt de eindstand naar 17-5 met scores van Angela die er voor Lisa in was gekomen, Emese, Gideon en Finn. De Vinken 2 staat op dit moment bovenaan in de poule met een doelsaldo van plus 27.

Laatst bewerkt op: 22 september 2019 18:40

De Vinken 2 bestaat dit jaar uit Gideon Leeflang, Jelle Mul, Mark de Haan, Finn Kroon, Dylan Bras en Pascal Hoogeboom aan de herenzijde, met aan de dameskant Emese Kroon, Femke Vousten, Lisa van Diemen, Danique Pauw en Romy Bras. Eva Hemelaar en Arjan Lommers zijn nog geblesseerd en hard … Lees meer »