De Vinken D1 laat een steekje vallen

Geplaatst op: 23 september 2019

De door Brouwer Transport en Logistiek gesponsorde D1 van De Vinken heeft in de eerste twee wedstrijden mooie overwinningen behaald. Eerst werd er van SDO D1 gewonnen met 7-9, mede dankzij twee invallers uit de E1. De week daarop werd thuis gewonnen van ESDO D1 met 12-3. Op 21 september 2019 was Fiducia D1 uit Vleuten de tegenstander.

De D1 begint in de aanval met Jeroen de Rooij, Sem Berkelaar, Lotte Kortz en Maggie de Pijper. In de verdediging beginnen Dylan Bravo Torres, Mike Verlaan, Indy Spiering en Valentina van Eenennaam. Van tevoren is er gewaarschuwd dat deze tegenstander gelijkwaardig en misschien wel beter is. Het bleek ook niet de dag voor De Vinken D1. Al snel staat er 2-0  op het scorebord, een achterstand. Door twee doelpunten van Jeroen komt De Vinken op 2-2. Helaas komen er voor rust nog een aantal momenten waarop er niet geconcentreerd verdedigd wordt, waardoor Fiducia de stand naar 5-2 kan tillen. Gelukkig scoort Valentina voor rust nog de 5-3.

In de rust worden de spelers voorzien van een glaasje limonade en met frisse moed gaan ze de tweede helft in. Een sterk begin van de tweede helft zorgt ervoor dat De Vinken door twee doelpunten van Lotte en een doelpunt van Jeroen naar een 6-6 gelijke stand komt. Helaas is er daarna weinig concentratie meer over en komt Fiducia op een 9-6 voorsprong, wat tevens ook de eindstand is.

Aanstaande zaterdag 28 september 2019 krijgt De Vinken D1 om 11:30 een revanchekans. Als de D1 deze wedstrijd wint zijn er nog volop kansen op het kampioenschap.

Laatst bewerkt op: 23 september 2019 03:42

De door Brouwer Transport en Logistiek gesponsorde D1 van De Vinken heeft in de eerste twee wedstrijden mooie overwinningen behaald. Eerst werd er van SDO D1 gewonnen met 7-9, mede dankzij twee invallers uit de E1. De week daarop werd thuis gewonnen van ESDO D1 met 12-3. Op 21 september … Lees meer »