001 -Brouwer Transport
De jongste Atalante teams zijn hun seizoen goed begonnen

De jongste Atalante teams zijn hun seizoen goed begonnen


Geplaatst op: 23 september 2019

Zaterdag 21 september mochten de jongste mini’s van Atalante hun eerste minidag van het seizoen spelen in Nieuw-Vennep. 3 teams zijn die dag hartstikke leuk begonnen.

Het nieuw samengestelde team mini 1 Atalante Biggetjes dat op niveau 6 speelt, waren vandaag Jort, Lisa en Froukje aanwezig. Zij werden aangevuld met MC1-speelster Tisa, die vorig jaar nog met Jort en Lisa samenspeelde.

De eerste wedstrijd was tegen VHZ Attack. De Biggetjes deden het fantastisch goed en wonnen de 2 sets met 24-8 en 19-14.

Tweede wedstrijd was tegen VVO Regenboog. Ondanks het feit dat die tegenstander maar met 3 spelers speelde, wonnen ze de 2 sets (11-24;15-23). Maar in de laatste wedstrijd tegen SS Kwak liep alles weer super voor de Biggetjes en sloten ze deze minidag af met een 23-15 en een 27-9 winst.

De Biggetjes hadden er zoveel plezier in dat ze een eigen ‘biggen-yell’ hadden bedacht. 

In Atalante 2 spelen Yorell en Jens vandaag en Froukje valt in. Als eerste wedstrijd neemt Atalante 2 het op tegen VCH Spike. De eerste set moet Spike nog een beetje inkomen waarvan Atalante profiteert, Atalante wint met 30-7. De tweede set herstelt Spike zich en volgt een spannende strijd. Atalante wint met 21-17.

De tweede wedstrijd spelen ze tegen het meidenteam van Sas power. De eerste set wint Atalante met 15-12. De tweede set is spannend maar in de laatste minuut loopt sas uit, het eindigt in het voordeel van Sas met 15-18.

De derde wedstrijd spelen ze tegen VCH Smash. In een spannende strijd met veel mooie rally’s winnen ze de eerste set met 24-11. De tweede set ging met 11-21 naar VCH Smash.

Onze jongste mini’s, team 3 begon in de eerste wedstrijd werd de eerste set wat onwennig gestart. De eerste set ging verloren, maar aan het eind werd al de basis gelegd voor set 2. In deze set lukte alles; er werd goed geserveerd, het draaien ging makkelijker en er werden knappe ballen gevangen. Een terechte setwinst (hetzij net aan) was een feit. 

De overige wedstrijden lieten eigenlijk een zelfde soort beeld zien. Goede rally's werden afgewisseld met momenten van foute services en weinig beweging. Soms kwamen de meiden heel dichtbij en soms was het verschil met de wat meer ervaren tegenstanders groot.

De mooie rally's beloven echter veel goeds en met wat meer uur training in de benen (door de uitloop van de nieuwe vloer had het team pas 2x kunnen trainen) ligt een mooi seizoen in het vooruitzicht. Laatst bewerkt op: 23 september 2019 04:51

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De jongste Atalante teams zijn hun seizoen goed begonnen

Zaterdag 21 september mochten de jongste mini’s van Atalante hun eerste minidag van het seizoen spelen in Nieuw-Vennep. 3 teams zijn die dag hartstikke leuk begonnen. Het nieuw samengestelde team mini 1 Atalante Biggetjes dat op niveau 6 speelt, waren vandaag Jort, Lisa en Froukje aanwezig. Zij werden aangevuld met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: