001 -Brouwer Transport
UWTC jeugdlid op NK mtb

UWTC jeugdlid op NK mtb


Geplaatst op: 23 september 2019

Morgan Hartveldt heeft zaterdag 21 september meegedaan  aan het NK mountainbiken in Appelscha. De 9-jarige Morgan heeft dit jaar de smaak van het mountainbiken te pakken gekregen en heeft alle wedstrijden van de landelijke jeugdcompetitie gereden. En bij de laatste wedstrijden wist hij zelfs twee keer podium te rijden. Bij het NK stonden alle grote concurrenten aan de start. En vlak na de start wisten al 3 jongens weg te rijden. Op het snelle en technische parcours ging Morgan samen met de Nederlands Kampioen veldrijden in de achtervolging. Het lukte echter niet om het gat dicht te rijden. Morgan dacht dat hij 5e was geworden, maar later bleek dat er iemand was uitgevallen met een kapotte fiets. Met een 4e plaats op het NK sluit hij een mooi mountainbike seizoen af. Morgan rijdt nu nog enkele bmx wedstrijden en zal zich hierna richten op de Amsterdamse Cross competitie veldrijden. Mooi om 3 verschillende fietsdisciplines in één seizoen te rijden.

Veteranen UWTC

John Tromp reed zaterdag 21 september een 60+ wedstrijd in Rotterdam. John zat in de succesvolle ontsnapping van 8 man die al vroeg in de wedstrijd plaats vond. Deze kopgroep wist het peloton op 2 ronden achterstand te rijden. Er werd flink gedemarreerd in kopgroep maar niemand kwam meer weg. In de eindspurt won Nederlands Kampioen  Ron Paffen met overmacht. Willem Hus werd 2e en John Tromp 3e. In de wedstrijd voor 70+ werd UWTC lid Leen Blom 9e.
Laatst bewerkt op: 23 september 2019 11:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

UWTC jeugdlid op NK mtb

Morgan Hartveldt heeft zaterdag 21 september meegedaan  aan het NK mountainbiken in Appelscha. De 9-jarige Morgan heeft dit jaar de smaak van het mountainbiken te pakken gekregen en heeft alle wedstrijden van de landelijke jeugdcompetitie gereden. En bij de laatste wedstrijden wist hij zelfs twee keer podium te rijden. Bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: