001 -Brouwer Transport
Deel je maatschappelijk idee en win de juryprijs

Deel je maatschappelijk idee en win de juryprijs


Geplaatst op: 23 september 2019

Een ontmoetingsplek voor moeders van kinderen met autisme, een postproject tegen eenzaamheid onder ouderen of het plaatsen van een ruil-je-boekenhuis; het zijn voorbeelden van ideeën met een maatschappelijke achtergrond. Heb je ook zo’n idee? Presenteer het op 13 november op de Pitchavond van de Ideeën Werkplaats voor een jury en maak kans op de juryprijs!

De Pitchavond is onderdeel van de Ideeën Werkplaats, waar mensen met ideeën samenkomen met mensen die graag meedenken over goede ideeën. Deze groep meedenkers bestaat uit inwoners, ondernemers, medewerkers van maatschappelijke organisaties en medewerkers van de gemeente de Ronde Venen. Tijdens de Pitchavond krijgen deelnemers een paar minuten de tijd om hun idee te presenteren. Vervolgens volgt een korte interactie met de jury. Elke idee krijgt in totaal tien minuten. De jury kiest uit alle gepresenteerde ideeën één winnaar; het winnende idee ontvangt de juryprijs. Daarnaast ontvangen alle deelnemers aan de Pitchavond een beloning voor hun inzet; een workshop onder leiding van een professionele trainer. In deze workshop krijgen de deelnemers tips en adviezen aangereikt waarmee ze zelf verder aan de slag kunnen om hun idee verder vorm te geven. 

Spelregel

Voor de Pitchavond is slechts één spelregel opgesteld; het moet een idee vóór en dóór inwoners zijn. Alle creatieve en inspirerende ideeën op het gebied van welzijn, zorg, jeugd, gezondheid, wonen, werken, samenleven, zijn welkom. De jury toetst de ideeën op creativiteit, lef, haalbaarheid en vernieuwing. Wie zelf geen ideeën heeft, maar wel nieuwsgierig is naar de ideeën van anderen, is ook van harte welkom bij de Pitchavond.

Pitchworkshop

Wie presenteren spannend vindt, kan zich aanmelden voor de pitchworkshop. In deze workshop leren de deelnemers hun idee op een korte, heldere manier presenteren. De pitchworkshop vindt plaats op 30 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in het gemeentehuis de Ronde Venen. Aanmelden voor deze workshop kan tot 23 oktober via info@ideederondevenen.nl 

Aanmelden

De Pitchavond van de Ideeën Werkplaats vindt plaats op 13 november van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Mijdrecht. Aanmelden voor deze avond kan tot 6 november via info@ideederondevenen.nl. Ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties zijn uiteraard ook van harte welkom om te pitchen of om mee te denken en kunnen zich via ditzelfde e-mailadres aanmelden. Wie wil pitchen kan dit vermelden in de aanmeldingsmail.


Laatst bewerkt op: 23 september 2019 13:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Deel je maatschappelijk idee en win de juryprijs

Een ontmoetingsplek voor moeders van kinderen met autisme, een postproject tegen eenzaamheid onder ouderen of het plaatsen van een ruil-je-boekenhuis; het zijn voorbeelden van ideeën met een maatschappelijke achtergrond. Heb je ook zo’n idee? Presenteer het op 13 november op de Pitchavond van de Ideeën Werkplaats voor een jury en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: