001 - Homan Zonnepanelen

Schoonheidssalon in brand gestoken in Mijdrecht


Geplaatst op: 28 september 2019

Zaterdagmorgen rond 5.30 uur werd de brandweer opgeroepen voor brand bij een zonnestudio in de Dorpsstraat in Mijdrecht.

Een onbekende heeft de zonnestudio vermoedelijk in brand gestoken. Voor het pand stond een jerrycan met benzine die het pand al snel in vuur en vlam zette. Bij aankomst van de brandweer was het vuur snel onder controle. 

Ruiten vernield

Ook waren de ruiten van de deur en etalage van de zonnestudio vernield. Met een stuk van de vensterbank is waarschijnlijk geprobeerd de ramen kapot te slaan. Vermoedelijk wilde de daders de brand van binnenuit aansteken.

De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek. Zowel in de Dorpsstraat, Hofland als alle winkels tegenover en naast het pand zijn camerabeeelden opgevraagd. 

Getuigen gezocht

Mocht u iets gezien hebben van de brandstichting, bel dan met de politie via 0900 88 44.

De brand begon klein voor het pand. De kapotte ruiten zijn hier al goed zichtbaarLaatst bewerkt op: 28 september 2019 22:20

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schoonheidssalon in brand gestoken in Mijdrecht

Zaterdagmorgen rond 5.30 uur werd de brandweer opgeroepen voor brand bij een zonnestudio in de Dorpsstraat in Mijdrecht. Een onbekende heeft de zonnestudio vermoedelijk in brand gestoken. Voor het pand stond een jerrycan met benzine die het pand al snel in vuur en vlam zette. Bij aankomst van de brandweer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: