001 - Escaperoom aglemeen

Albert Heijn en Aalsmeervoorelkaar zoeken Boodschappenhelden


Geplaatst op: 30 september 2019

Steeds meer oudere inwoners van Aalsmeer kunnen hulp gebruiken bij het doen van de boodschappen. Albert Heijn en Aalsmeervoorelkaar hebben daarom de handen ineen geslagen en zijn samen op zoek naar mensen die oudere inwoners willen helpen met hun wekelijkse boodschappen: de zogenaamde Boodschappenhelden.

Renate Joon van Aalsmeervoorelkaar vertelt: “Voor veel ouderen is boodschappen doen het uitje van de week. Een manier om onder de mensen te komen. Ook draagt het bij aan het gevoel van zelfstandigheid, wanneer iemand zelf zijn boodschappen in het mandje kan leggen. Maar veel ouderen hebben daar wel een beetje hulp bij nodig. Die hulp bieden de helden van ons Boodschappenteam graag.” Het Boodschappenheldenteam kan echter wel wat uitbreiding gebruiken nu Aalsmeervoorelkaar steeds vaker aanvragen krijgt voor boodschappenhulp. In Albert Heijn vond Aalsmeervoorelkaar een enthousiaste partner.

Anita Gorter, supermarktmanager van Albert Heijn: “De samenwerking tussen Aalsmeervoorelkaar en AH past goed binnen de strategie van AH, de winkel voor iedereen en in dit geval specifiek voor ouderen uit de buurt. Het mooie aan deze actie vind ik dat we de krachten van beide partijen hebben gebundeld. De ouderen komen bij ons boodschappen doen en Aalsmeervoorelkaar werft via AH Helden voor hun Boodschappenhelden-team, op de plek waar het allemaal gebeurt. Zo heb je een groot bereik en hopen we Aalsmeerders enthousiast te maken voor deze campagne en uiteraard nieuwe Helden voor Aalsmeervoorelkaar te mogen verwelkomen. 

De Boodschappenhelden-actie duurt de hele maand oktober in de verschillende winkels van Albert Heijn in Aalsmeer. In die maand willen Albert Heijn en Aalsmeervoorelkaar zoveel mogelijk nieuwe Boodschappenhelden vinden. Renate: “We zoeken zowel Superhelden, dat zijn Aalsmeerders die elke week boodschappen doen met een ouder iemand, als Flexibele helden, mensen die af en toe tijd hebben om hulp bij de boodschappen te bieden.” Tijdens de actiemaand is het team van Aalsmeervoorelkaar regelmatig aanwezig in de winkels van Albert Heijn om klanten te enthousiasmeren om Boodschappenheld te worden. Meer informatie is ook te vinden op www.aalsmeervoorelkaar.nl/AH

Laatst bewerkt op: 30 september 2019 23:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Albert Heijn en Aalsmeervoorelkaar zoeken Boodschappenhelden

Steeds meer oudere inwoners van Aalsmeer kunnen hulp gebruiken bij het doen van de boodschappen. Albert Heijn en Aalsmeervoorelkaar hebben daarom de handen ineen geslagen en zijn samen op zoek naar mensen die oudere inwoners willen helpen met hun wekelijkse boodschappen: de zogenaamde Boodschappenhelden. Renate Joon van Aalsmeervoorelkaar vertelt: “Voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: