001 -Brouwer Transport

Buit bij woningoverval Mijdrecht


Geplaatst op: 2 oktober 2019

Overvallers hebben dinsdagmiddag toegeslagen bij een huis in Mijdrecht aan de Roerdomp. Ze bedreigden daarbij zowel de bewoners als getuigen met een vuurwapen.

De slachtoffers kwamen aan het eind van de middag thuis. Toen zij bij de voordeur stonden, kwam een lichtkleurige bestelbus aanrijden waar twee overvallers uit sprongen. Ze bedreigden de bewoners, en beroofden hen.

Omdat een van de bewoners gilde kwamen buren naar buiten. De overvallers richten hierop het wapen ook op hen. Uiteindelijk gingen de overvallers er vandoor met een buit, maar wat ze precies hebben meegenomen is niet bekend.

De politie kamde de hele omgeving uit, maar heeft ze niet meer gevonden. De recherche vraagt nu getuigen die de bestelbus hebben gezien zich te melden. Er wordt gezocht naar minstens twee overvallers, en mogelijk een derde bestuurder. Er wordt rekening gehouden dat de bestelbus ergens is verwisseld met een ander voertuig.Laatst bewerkt op: 2 oktober 2019 21:43

Bron: Petershotnews.nl / RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Buit bij woningoverval Mijdrecht

Overvallers hebben dinsdagmiddag toegeslagen bij een huis in Mijdrecht aan de Roerdomp. Ze bedreigden daarbij zowel de bewoners als getuigen met een vuurwapen. De slachtoffers kwamen aan het eind van de middag thuis. Toen zij bij de voordeur stonden, kwam een lichtkleurige bestelbus aanrijden waar twee overvallers uit sprongen. Ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: