Winst voor De Vinken F2

Geplaatst op: 5 oktober 2019

De Vinken speelde goed over en ook verdedigend zaten de jongste Jumbovinkjes er goed op. Door kansen van Bram en Huub gingen we de rust in met een 1-3 voorsprong.

In de rust kregen de pas begonnen korfballertjes nog de nodige aanmoediging en aanwijzingen van de coaches Lisette vd Leeden en Femke Vousten.

In de tweede helft kwam De Vinken op een grotere voorsprong, waardoor Aurora een superspeler in mocht zetten en daardoor ook nog een doelpunt kon tegenscoren. Toch hield De Vinken goed stand en door doelpunten van Bram, Huub en Jesper en goede kansen van Indy en Romy wist de Vinkeveense pupilletjes volkomen terecht met 3-8 te winnen.

Laatst bewerkt op: 5 oktober 2019 18:40

Op zaterdagochtend met een prima korfbaltemperatuur starten de pupillen van De Vinken F2 met Romy Bach, Indy Koeleman, Bram de Graaff en Huub van Beek in de basis. Jesper van den Bosch stond reserve, maar kwam er later in. En Noa van Eijk was helaas afwezig. De Vinken speelde goed … Lees meer »