Punt voor matig CSW

Geplaatst op: 6 oktober 2019

De wedstrijd werd gespeeld op echt gras en aan de kant van CSW was duidelijk te zien dat de spelers daar maar erg moeilijk mee om konden gaan. Goed combinatievoetbal op dit dramatische veld was bijna onmogelijk en het was al snel duidelijk dat dit een moeilijke middag zou gaan worden voor CSW. De beste mogelijkheden waren ook voor de thuisploeg en CSW kwam daarbij een aantal malen goed weg. Zo werd een bal voor het doel gespeeld maar gelukkig geen DVVA’er die kon afronden. Even later een schot op doel waarbij Gok de bal losliet maar de bal nog net op de doellijn kon wegtrappen. Ook kwam CSW goed weg toen een vrije bal voorlangs werd geschoten. CSW had weinig in te brengen tegen het hardwerkende DVVA en wist zich dan ook nauwelijks kansen te creëren. Het kreeg wel een paar hoekschoppen maar zonder succes, zodat beide ploegen zonder doelpunten de rust ingingen.

Na rust kwam de wedstrijd al snel op gang. Een hoekschop van DVVA kon zomaar vrij worden binnengekopt bij de tweede paal. Lang kon DVVA hier niet van genieten want 3 minuten later lag de gelijkmaker alweer in het net. Bij een vrije trap van CSW stompte de doelman de bal tegen een medespeler waarna de bal precies terecht kwam voor de voeten van Justin Blok die zomaar in het lege doel kon tikken. CSW kreeg hierna wat meer grip op de wedstrijd maar de ploeg was deze middag niet bij machte om de tegenstander pijn te doen. DVVA bleef knokken voor de winst en werd ook wel een aantal malen dreigend binnen de zestien maar de echte grote kansen bleven uit. Met nog een kwartier op de klok kreeg DVVA een vrije trap te nemen op de rand zestien. De bal werd met heel veel precisie in de uiterste hoek geschoten en zo nam DVVA opnieuw de leiding. Maar weer kon de thuis thuisploeg deze voorsprong niet lang vasthouden want 4 minuten later maakte CSW de 2-2. Menno v.d. Leeden lag de bal met buitenkant rechts precies op het hoofd van Blok die vervolgens prima inkopte. Vlak voor tijd leek CSW nog met de zege aan de haal te gaan maar het schot van Dennis Prange kon ternauwernood worden geblokt.

Laatst bewerkt op: 6 oktober 2019 16:26

De wedstrijd werd gespeeld op echt gras en aan de kant van CSW was duidelijk te zien dat de spelers daar maar erg moeilijk mee om konden gaan. Goed combinatievoetbal op dit dramatische veld was bijna onmogelijk en het was al snel duidelijk dat dit een moeilijke middag zou gaan … Lees meer »