Laatstekans inschrijving nieuwe cursus EHBOmet AED

Laatstekans inschrijving nieuwe cursus EHBOmet AED


Geplaatst op: 8 oktober 2019

In oktober start de nieuwe EHBO cursus met AED bij EHBO vereniging Wilnis. Inschrijvenvoor deze cursus van 14lessen op de woensdagavond kan nog tot 15 oktober. Mail voor meer informatie of inschrijving naar info@ehbowilnis.nl.
 
Inhoud cursus
In de EHBO opleiding leerje alle vaardigheden om kleine tot grotere letsels te behandelen en erger te voorkomen. Van botbreuken en schaafwonden tot ernstige bloedingen en shock. In de cursus leer je op een juiste manier hiermee om te gaan. Bij de EHBO cursus is de aantekening reanimatie AED inbegrepen. De cursisten leren bij AED met behulp van een AED-trainer een elektrische schok toe te dienen aan slachtoffers waarbij geen hartslag meer wordt waargenomen. De cursus is op woensdagavond van 19.30 tot circa 21.30 uur.
 
Meer informatie
Bij de cursus zijn het EHBO lesboek, alle lesmaterialen en het examen inbegrepen. Aan het einde van de opleiding, na het succesvol afronden van het examen, ontvangje het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis. Hierna houd je met tenminste 8 herhalingslessen per seizoen het EHBO-diploma actueel. In een gezellige groep werken we praktijkgericht aan het bijhouden van de Eerste Hulp competenties. Daarnaast hebben alle leden vrije inbreng voor enkele thema-avonden.
 
Schrijf nu in
Ben je geïnteresseerd? Schrijf nu snel in. Neem contact op met Frank Hopman op tel. (0297) 285993 of mail info@ehbowilnis.nl. Voor meer informatie kijk op www.ehbowilnis.nl.

Laatst bewerkt op: 8 oktober 2019 09:29

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatstekans inschrijving nieuwe cursus EHBOmet AED

In oktober start de nieuwe EHBO cursus met AED bij EHBO vereniging Wilnis. Inschrijvenvoor deze cursus van 14lessen op de woensdagavond kan nog tot 15 oktober. Mail voor meer informatie of inschrijving naar info@ehbowilnis.nl.  Inhoud cursusIn de EHBO opleiding leerje alle vaardigheden om kleine tot grotere letsels te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: