Aangepast sportaanbod in kaart gebracht


Geplaatst op: 23 september 2011

Sportservice Midden Nederland heeft het aangepaste sportaanbod in de gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden in kaart gebracht. Dit is terug te vinden in de Sport- en Beweegwijzer 2011/2012. Mensen met een beperking en/of chronische aandoening kunnen op deze manier makkelijk een activiteit vinden die bij hen past. Nieuw dit seizoen is de toevoeging van het aanbod voor mensen met autisme. De digitale versie staat op www.usportanders.nl. De papieren versie is gratis op te vragen.

‘Belangrijk aanbod te bundelen'
Voor mensen met een beperking is het vaak moeilijk een geschikte activiteit te vinden, terwijl voor hen beweging zo belangrijk is. "Daarom is het van belang het aanbod dat er voor hen in de buurt is te bundelen. Vaak komen ze er dan achter dat op relatief kleine afstand een sport wordt beoefend die ze leuk vinden", aldus consulent Judith Meeuwissen van Sportservice Midden Nederland. "Ook veel autisten kunnen niet meedoen met een reguliere sportgroep. Het is mooi dat er ook voor hen een steeds groter aanbod komt."

Opvragen
De Sport- en Beweegwijzer kan gratis worden opgevraagd bij Judith Meeuwissen via telefoon: 030-7513850 of 06-12949436 of e-mail: judith.meeuwissen@sportservicemiddennederland.nl. Voor meer informatie over aangepast sporten in de provincie Utrecht kan worden gekeken op www.usportanders.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aangepast sportaanbod in kaart gebracht

Sportservice Midden Nederland heeft het aangepaste sportaanbod in de gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden in kaart gebracht. Dit is terug te vinden in de Sport- en Beweegwijzer 2011/2012. Mensen met een beperking en/of chronische aandoening kunnen op deze manier makkelijk een activiteit vinden die bij hen past. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: