Atalante MC1 wint van Waterlanders MC2

Geplaatst op: 14 oktober 2019

In de eerste set werd er zeer enthousiast gespeeld. En ook goed. Mooie ballen en toch ook soms erg sterk in de service. Deze set hebben we binnen gehaald met 18-25.

In de tweede set maken ze het spannend. Ondanks dat er redelijk gespeeld werd, waren de Waterlanders te sterk waren. Deze set werd 25-20.

In de 3e set wordt er heel sterk begonnen. Met een goede opstelling en natuurlijk een ijzersterke aanval soms van Isabella, lopen ze uit naar een voorsprong, 11-20.
De toeschouwers geven al aan dat we deze set niet weg mogen geven. Maar ondanks de grote voorsprong, gunnen ze de Waterlanders toch nog 5 puntjes. Maar dat mocht niet voor de tegenstander baten. We halen de set binnen met 16-25.

En dan set 4. Er word door de meiden gelijk gezegd, dat we de wedstrijd niet meer kunnen verliezen. Hooguit gelijk spelen. Goeie observatie. Maar we willen toch graag voor de winst gaan vandaag. Ook deze set zitten hele mooie lange rally’s tussen, waarbij onder andere Tisa, Lynne en Renske behoorlijk hun best doen om de bal niet bij ons te hebben, maar bij de tegenstander op de grond.
In de opslag maken we zelfs een ace! Niet iedereen gaat naar de grond om het feestje te vieren. Maar genoeg!

We komen op een gegeven moment met 16-20 voor. En sommigen vieren het feestje al bijna. De tegenstander denkt daar anders over en komt terug tot 22-22.
We maken het wederom spannend en de 2e time-out wordt benut om iedereen weer in het spel te krijgen. Gelukkig werkt dat en weten we met de spannende eindstand te eindigen 23-25.

Laatst bewerkt op: 14 oktober 2019 04:48

In de eerste set werd er zeer enthousiast gespeeld. En ook goed. Mooie ballen en toch ook soms erg sterk in de service. Deze set hebben we binnen gehaald met 18-25. In de tweede set maken ze het spannend. Ondanks dat er redelijk gespeeld werd, waren de Waterlanders te sterk waren. … Lees meer »