001 -Brouwer Transport
Ernstig ongeluk op A2 bij Breukelen eist drie levens

Ernstig ongeluk op A2 bij Breukelen eist drie levens


Geplaatst op: 17 oktober 2019

Het ongeluk op de A2 bij Breukelen waarbij donderdagmiddag meerdere auto's betrokken waren, heeft het leven gekost aan drie personen. Eén persoon raakte gewond.

De crash gebeurde rond 15.30 uur op de snelweg in de richting van Amsterdam. Aanleiding was een auto die via de middenberm op de verkeerde weghelft terecht was gekomen.

Na het ongeval werd de A2 bij Breukelen en Vinkeveen volledig afgesloten. Pas rond 22.00 uur 's avonds werd de snelweg geleidelijk vrijgegeven. Over de identiteit van de slachtoffers is niets bekendgemaakt. De politie is nog wel op zoek naar getuigen van het ongeluk. 
 
Jan van Dijk reed vanmiddag op de A2 en zag hoe het misging. Hij haalde de bewuste automobilist in toen deze nog op de goede weghelft reed, vertelt hij aan RTV Utrecht. Dat was op de A2 ter hoogte van Breukelen, in de richting van Utrecht. "Die auto trok ineens naar links. Hij sneed mij dus af, terwijl ik aan het inhalen was."

Van Dijk dacht nog dat de automobilist hem gewoon niet had gezien, maar hij bleef maar naar links gaan, vertelt hij. "Hij ging de vierde baan op, vervolgens de vijfde baan en daarna de vluchtstrook op. En toen ging hij zelfs helemaal naar links de berm in. Precies op dat stukje zit geen vangrail tussen de weghelften. Hij schoot door naar de andere weghelft."

De ooggetuige denkt dat hij nog wel een tot twee kilometer parallel reed met de automobilist die inmiddels aan het spookrijden was. "Toen kwam de klap."

Laatst bewerkt op: 17 oktober 2019 22:28

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ernstig ongeluk op A2 bij Breukelen eist drie levens

Het ongeluk op de A2 bij Breukelen waarbij donderdagmiddag meerdere auto's betrokken waren, heeft het leven gekost aan drie personen. Eén persoon raakte gewond. De crash gebeurde rond 15.30 uur op de snelweg in de richting van Amsterdam. Aanleiding was een auto die via de middenberm op de verkeerde weghelft terecht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: